Adjustable bar set Bowflex 2080 SelectTech 100874

Vlastnosti:Udržujete se ve formě a pravidelně trénujete? Chcete si vyřezat svaly a zapůsobit svým vzhledem na pláži? Nebo jste možná matka, která se zotavuje před těhotenstvím? Staráte se o své každodenní povinnosti, pracujete a navíc se snažíte přizpůsobit čas na trénink svému dennímu rozvrhu. Ne vždy budete mít čas j

Popis produktu Adjustable bar set Bowflex 2080 SelectTech 100874

PodkategoriePevnostní zařízení
KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
SportTraining
Typ produktuvýcvikové vybavení
BarvaBlack
Materiálplasty
Pevnostní zařízeníČinky a závaží
Výrobceadidas

Vlastnosti:

  • Udržujete se ve formě a pravidelně trénujete? Chcete si vyřezat svaly a zapůsobit svým vzhledem na pláži? Nebo jste možná matka, která se zotavuje před těhotenstvím? Staráte se o své každodenní povinnosti, pracujete a navíc se snažíte přizpůsobit čas na trénink svému dennímu rozvrhu. Ne vždy budete mít čas jít do posilovny, takže stojí za to sbírat vybavení doma.

  • Bowflex je opět na úkolu. Tentokrát představuje sadu nastavitelných činek SelectTech 2080. Zahrnuje přímou tyč, zlomenou tyč a závaží s celkovou hmotností 36 kg a možností 7 úprav.

  • Speciální technologie usnadňuje nastavení zátěže, což šetří čas a prostor.

    ÚSPORA PROSTORU: SelectTech 2080 je o úspoře místa. Odolný materiál, který pokrývá kovové desky, zajišťuje jemné skladování a tichší trénink.

    NASTAVENÍ ZATÍŽENÍ: Zatížení můžete snadno změnit pouhým pohybem knoflíku. Díky tomu můžete pomocí jednoho zařízení vyzvednout 9; 13.5; 18; 22.5; 27; 31.5 a 36 kg. Možnost nastavení pomocí malých hodnot vám umožňuje bezpečně a postupně budovat vaši sílu.

    PRÉMIOVÁ RUKOJEŤ: Speciálně navržená a vyrobená rukojeť s „protiskluzovou“ funkcí zajišťuje bezpečnost a ještě větší komfort používání. Děrovaný povrch je umístěn na šesti místech na přímé tyči a téměř po celé délce zlomené tyče. Díky tomu můžete cvičit se vzdáleností mezi vašimi rukama, která vám vyhovuje.

    Odrůda cvičení: Cvičení s činkou je ideální volbou pro domácí trénink. S jeho pomocí můžete trénovat paže, hýždě, nohy a břišní svaly. Pokud nemáte zkušenosti nebo nápad na cvičení, nápovědu vám poskytnou poskytnutá výuková videa. Doporučujeme vám zobrazit seznam skladeb.



    TECHNICKÁ DATA:


    Řazení nákladu: Patentovaný systém řazení nákladu jedním pohybem ruky
    Počet cvičebních videí: 14
    Počet konfigurací: 7
    Možnost nastavení zátěže: 9; 13.5; 18; 22.5; 27; 31.5 a 36 kg
    Rozměry: 150 x 30.5 x 33 cm (D x Š x V)
    Extra: stojan na činky a přídavné závaží lze zakoupit samostatně
    Určeno pro domácí použití
    Záruka: 2 roky






    POZORNOST! Video je ilustrativní materiál. Vybavení v něm uvedené se může mírně lišit od vybavení nabízeného k prodeji. Podrobnou specifikaci hardwaru naleznete výše.
Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk