Aluminum Macgyver torch with smooth light regulation 200 LM 102275

Hliníková LED svítilna je vysoce kvalitní svítilna s nastavitelným světelným paprskem. Odolné hliníkové pouzdro je odolné vůči pádům a jinému mechanickému poškození a malá velikost znamená, že můžete mít baterku vždy u sebe. Díky nastavitelnému světelnému toku je svítilna zařízení, které bude užitečné při kempování, ch

Popis produktu Aluminum Macgyver torch with smooth light regulation 200 LM 102275

KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
SportCestovní ruch / Outdoor

Hliníková LED svítilna je vysoce kvalitní svítilna s nastavitelným světelným paprskem. Odolné hliníkové pouzdro je odolné vůči pádům a jinému mechanickému poškození a malá velikost znamená, že můžete mít baterku vždy u sebe. Díky nastavitelnému světelnému toku je svítilna zařízení, které bude užitečné při kempování, chůzi, práci v garáži nebo doma. 3 světelné režimy a 140 lumenů poskytují světlo potřebné pro osvětlení až 140 metrů.

Pokud si chceme vybrat tu správnou baterku, musíme přemýšlet o tom, k čemu to potřebujeme. Klíčovou otázkou jsou tři parametry: jas, rozsah a pracovní doba.

Jas je vyjádřen v lumenech (lm). Čím více lumenů, svítilna svítí jasněji.
Rozsah vyjádřený v metrech určuje vzdálenost, kterou světelný paprsek dosáhne.
Pracovní doba je počet hodin nepřetržitého používání na stejných bateriích.
Důležité jsou také:

rozměry - Svítilna by měla dobře ležet v ruce a neměla by být příliš velká, tedy objemná.
váha - hraje velmi velkou roli - čím lehčí, tím lépe.
materiál - síla baterky bude záviset na materiálu, ze kterého je vyrobena. Ty z hliníku jsou odolnější, ale těžší než ty z plastu.

SPECIFIKACE:

3W LED
3 světelné režimy
Množství světla: 140 lumenů
Dosah: 140 metrů
Baterie: 3 x AAA
Doba osvětlení: až 4 hodiny
Rozměry: 13 x 3,5 cm
Hmotnost: 125 g
Odolnost proti stříkající vodě
Nastavení ostření světla
Perforovaná rukojeť

MacGyver vám dá to, co každý cestovatel potřebuje. Víkend v lese, rybaření nebo turistika v horách - MacGyver je pro vás. Značka byla vytvořena z vášně pro cestování, trávení času aktivně v přírodě a hlavně z lásky k přežití. Díky širokému výběru multifunkčních nástrojů, nožů, seker a seker vyrobených z odolných materiálů můžete dělat téměř cokoli - od zapálení ohně po stavbu chaty.

MacGyver není jen vybavení pro manipulaci v terénu - najdete také amatérské pruty s příslušenstvím, baterkami a světlomety, lampami a dalekohledy. Nemusíte se obávat, že nemáte kam sbalit své vybavení - MacGyver vyjde, aby vás potkal. Taktické batohy MacGyver jsou odolné a extrémně funkční tašky, které dokonale ladí s lesním prostředím.

Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk