Bicycle helmet Meteor FF49 25223

PŘILBA NA KOLO METEOR FF49Vlastnosti:Cyklistická přilba Meteor Full Face má 21 větracích otvorů, které umožňují volné proudění vzduchu a zabraňují nadměrnému pocení. Dodatečný chránič brady také chrání čelist před zraněním. Mechanismus uvolnění kapuce umožňuje vytvořit dvě různé helmy: pro MTB, BMX, skútr, horské kolo

Popis produktu Bicycle helmet Meteor FF49 25223

PodkategorieChlapci
VýrobceMeteor
KategoriePříslušenství
RodMuži
SportKolo
Typ produktuDalší příslušenství
BarvaŠedá / stříbrná
MateriálPVC

PŘILBA NA KOLO METEOR FF49

Vlastnosti:

  • Cyklistická přilba Meteor Full Face má 21 větracích otvorů, které umožňují volné proudění vzduchu a zabraňují nadměrnému pocení. Dodatečný chránič brady také chrání čelist před zraněním. Mechanismus uvolnění kapuce umožňuje vytvořit dvě různé helmy: pro MTB, BMX, skútr, horské kolo a motokros.

  • Vnější struktura skořepiny umožňuje, aby byla přilba lehká při zachování podmínek kvality, odolnosti a celistvosti.

  • Aerodynamický tvar uspokojí každého uživatele. Skořepina vyrobená z vysoce roztažitelného polystyrenu EPS absorbuje napětí vznikající při pádu. Vysoký ochranný účinek tohoto modelu vyplývá ze struktury materiálu, ze kterého byl vyroben – obsahuje nespočet mikroskopických vzduchových pórů. Další výhodou tohoto řešení je, že není nasáklé vodou a potem.

  • Použití měkké, na dotek příjemné a odnímatelné výstelky zaručuje velmi pohodlné používání přilby při dlouhých cestách.

  • Jednoduché a rychlé nastavení velikosti je možné pomocí systému FIT SIZE, tzn.e. vícestupňový kroužek pro plynulé nastavení obvodu. Jednou rukou ji můžete nastavit na hlavu během několika sekund pomocí malého knoflíku na zadní straně helmy.

Vlastnosti:

    • Antibakteriální vnitřek - Antibakteriální vnitřek - měkká, na dotek jemná podšívka, která zabraňuje množení bakterií a redukuje nepříjemné pachy způsobené potem, nezachytává se na vlasech;
    • QUICK-RELEASE systém - rychloupínací přezky;
    • FIT SIZE systém - headlock vícestupňový kroužek pro plynulé nastavení obvodu;
    • Odnímatelné vycpávkové vložky - Vložky absorbující pot se snadněji udržují v čistotě, když je lze efektivně prát a sušit.

Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk