BXT 326 Treadmill Bowflex 100547

< str s t y l E = " t E X t - A l i G n : j u s t i F y ; " > < s t r Ó n G > B X T 3 2 6 T r E A d m i l l B Ó w F l E X 1 0 0 5 4 7 < / s t r Ó n G > < b r / > < b r / > T h E n E w A n d l A r G E s t B X T 3 2 6 t r E A d m i l l F r Ó m B Ó w F l E X i s A d r E A m C Ó m E t r u E F Ó r

Popis produktu BXT 326 Treadmill Bowflex 100547

PodkategorieKardiová zařízení
KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
SportTraining
Typ produktuvýcvikové vybavení
Kardiová zařízeníběžecké pásy
< str s t y l E = " t E X t - A l i G n : j u s t i F y ; " > < s t r Ó n G > B X T 3 2 6 T r E A d m i l l B Ó w F l E X 1 0 0 5 4 7 < / s t r Ó n G > < b r / > < b r / > T h E n E w A n d l A r G E s t B X T 3 2 6 t r E A d m i l l F r Ó m B Ó w F l E X i s A d r E A m C Ó m E t r u E F Ó r t h E str Ó s s i b i l i t y Ó F A C h i E proti i n G A m A z i n G r E s u l t s . Já t w A s C r E A t E d t Ó m E E t t h E m Ó s t d E m A n d i n G u s E r s w i t h t h E h i G h E s t s str E C i F i C A t i Ó n s A n d E n G i n E str Ó w E r F Ó r h Ó m E u s E r s . A d d i t i Ó n A l m Ó t i proti A t i Ó n i s d u E t Ó t h E C Ó m b i n A t i Ó n Ó F t h E t r E A d m i l l w i t h s u C h A str str l i C A t i Ó n s A s B Ó w F l E X R E s u l t s ™ , M y F i t n E s s P A l , G Ó Ó G l E F i t , R u n S Ó C i A l . < b r / > < b r / > R E m E m b E r t h A t t r E A d m i l l t r A i n i n G G u A r A n t E E s l E s s j Ó i n t l Ó A d t h A n t r A d i t i Ó n A l r u n n i n G , w E Ó w E i t t Ó C Ó m F Ó r t T E C h ™ m u l t i - z Ó n E C u s h i Ó n i n G . M Ó r E i m str Ó r t A n t l y , t h A n k s t Ó i t y Ó u C A n r u n A t A n y t i m E , r E G A r d l E s s Ó F t h E w E A t h E r Ó r A i r str Ó l l u t i Ó n . < b r / > < b r / > Já F y Ó u w A n t t Ó b u y h Ó m E E q u i str m E n t t h A t w i l l h E l str y Ó u s h A str E y Ó u r F i G u r E , i m str r Ó proti E y Ó u r F i t n E s s A n d h E A l t h , t h i s t r E A d m i l l i s t h E str E r F E C t C h Ó i C E . < b r / > < b r / > < b r / > < b r / > < b r / > < b r / > < b r / > Já N N Ó PROTI A T Já PROTI E D Já S P L A Y : L A r G E , h i G h r E s Ó l u t i Ó n , b A C k l i t L C D d i s str l A y A l l Ó w s E A s y A C C E s s t Ó t r A i n i n G str A r A m E t E r s . Já t s h Ó w s n Ó t Ó n l y t h E t Ó t A l C A l Ó r i E s b u r n E d , b u t A l s Ó t h E n u m b E r Ó F C A l Ó r i E s b u r n E d E proti E r y m i n u t E . T h i s m Ó t i proti A t E s y Ó u t Ó C Ó n t i n u E w Ó r k i n G h A r d E r A n d A C h i E proti E b E t t E r r E s u l t s i n l E s s t i m E . T h E C Ó n s Ó l E i s A l s Ó E q u i str str E d w i t h A s Ó u n d s y s t E m A n d b u t t Ó n l i G h t i n G t Ó E n C Ó u r A G E A C h i E proti E m E n t Ó F G Ó A l s . < b r / > < b r / > F A S T C H A N G E K E Y S : T h E q u i C k C h A n G E s str E E d A n d A n G l E b u t t Ó n s A r E l Ó C A t E d i n A n E A s i l y A C C E s s i b l E str l A C E , w Díky tomu je výhodné je během tréninku měnit, při zachování plynulého chodu.

VÝCVIKOVÉ PROGRAMY: Konzola má 11 tréninkových programů, včetně intervalového tréninku, řízení spalování tuků, založených na cílové a manuální srdeční frekvenci. Díky tomu najdete ten pravý trénink pro sebe, bez ohledu na to, zda jste začínající sportovec nebo pokročilý uživatel.

UŽIVATELSKÉ PROFILY: Konzola má schopnost uložit čtyři uživatelské profily, takže vaše tréninková data budou v bezpečí, když začne druhá osoba cvičit. Kromě sledování vašeho pokroku můžete motivovat jeden druhého k pravidelnému tréninku.

APLIKACE: Díky připojení Bluetooth® můžete synchronizovat tréninková data s aplikacemi Bowflex Results ™, MyFitnessPal, GoogleFit, RunSocial. To vám umožní sdílet výsledky vašeho tréninku, schopnost vzájemně se motivovat s trénujícími přáteli.

VIRTUÁLNÍ PATRY: Kromě toho můžete provozovat 27 virtuálních cest na 19 místech, k nimž přístup poskytuje bezplatná aplikace RunSocial. Pokud je okno šedé a studené a sníte o běhu na slunci, vše, co musíte udělat, je najít správnou cestu a slunce si můžete užívat v zamračeném podzimním dni.

VENTILÁTOR: 3 úrovně nastavení průtoku vzduchu zvyšují pohodlí vašeho tréninku. Díky možnosti nastavit směr ventilátoru bude vyhovovat lidem všech výšek.

REPRODUKTORY: Vestavěný zvukový systém umožňuje zvýšit atraktivitu vašeho tréninku poslechem hudby nebo zvukových knih. Vstup do MP3 přehrávače vám dává možnost spustit se všemi oblíbenými zvuky.

MĚŘENÍ SRDCE: Puls měřený pomocí senzorů umístěných na držadlech nebo připojeném telemetrickém pásu vám umožní trénovat v příslušné zóně srdeční frekvence, abyste dosáhli ještě lepších výsledků. Je třeba si uvědomit, že měření pulsu pomocí senzorů / senzorů umístěných ve výrobku poskytuje přibližné (přibližné) výsledky. Zařízení není lékařským produktem. Pro přesnější výsledky doporučujeme použít telemetrický pás.

TABLETOVÝ ZÁSOBNÍK: Zařízení má zásobník na tablety, takže můžete pohodlně používat aplikaci a sledovat průběh tréninku. Pokud chcete diverzifikovat svůj výcvik, můžete jej také použít k sledování filmu nebo seriálu.

RYCHLOST: Můžete nastavit rozsah rychlosti běžeckého pásu od 0 do 19,3 km / h. Díky tomu můžete provádět cenné školení bez ohledu na úroveň vašeho postupu.

ÚROVEŇ SLOPE: Chcete-li získat více ze školení, musíte jej diverzifikovat. Dobrým způsobem, jak zintenzivnit cvičení, je změnit sklon povrchu. Běžecký pás BXT 326 vám umožňuje změnit účet stoupání až o 15%.

EFEKTIVNÍ MOTOR: Tichý, výkonný a dynamický 4,0 kogenerační motor s výkonem 6,5 koní, zajišťuje účinnost a hladký chod i při maximálním zatížení běžeckého trenažéru. Byl vytvořen, aby vydržel nejdelší cvičení.

ODMĚŇOVACÍ SYSTÉM: Když běžíte na běžícím pásu, vaše nohy jsou přitahovány dvakrát tolik, než je vaše hmotnost. Díky speciální technologii Comfort Tech ™, která poskytuje další odpružení, jsou vaše klouby během tréninku méně namáhané a pocity lze přirovnat k běhání venku.

SKLADOVÁNÍ: Díky systému SoftDrop ™ můžete běžící pás rozložit stisknutím tlačítka. Zařízení se bude rozvíjet pomalu a bude připraveno k použití.



TECHNICKÁ DATA:


Displej: barevný displej s vysokým rozlišením, podsvícený LCD displej, velikost obrazovky 22,9 cm (9 palců) se schopností sledovat a ovládat parametry školení
Školení v režimu virtuální reality: možné díky aplikaci RunSocial (pro iPhone, iPad a Apple TV)
Motor: 4 CHP
Programy školení: 11
Počet uživatelských profilů: 4
Sledování aplikací a aktivit: schopnost synchronizovat tréninková data s aplikacemi jako Bowflex Results ™, MyFitnessPal, GoogleFit, RunSocial
Funkce: rychlost, čas, vzdálenost, kalorie, puls, sklon běžeckého pásu
Rychlost: 0-19,3 km / h
Svah: elektronická regulace v rozsahu 0-15%
Plocha běžeckého pásu: 152,4 x 55,9 cm (D x Š)
Opasek: odolný 3-vrstvový 2,5 mm
Paluba: 2,5 cm
Konzola s prostorem pro tablet
Odpružení běžeckého pásu: Technologie Comfort Tech ™
Puls: měření pomocí senzorů umístěných na držadlech, jakož i pomocí připojeného telemetrického pásu
Skládání: snadné a bezpečné díky systému SoftDrop ™, který vám umožní rozbalit běžící pás jedním kliknutím
Klávesy rychlého přístupu na dosah ruky: pro pohodlnou změnu rychlosti a sklonu běžeckého pásu během tréninku
Ventilátor: 3 úrovně regulace průtoku vzduchu
Další vybavení: USB port s možností nabíjení zařízení, přepravní kola, reproduktory s mp3 vstupem, bezpečnostní klíč
Maximální hmotnost uživatele: 180 kg
Určeno pro domácí použití
Záruka: 2 roky

Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk