Dumbbell Reebok 1 KG RAWT-16151

Činka Reebok 1 KG RAWT-16151Vlastnosti:Činky Reebok o hmotnosti 1 kg jsou dokonalým doplňkem k tréninku svalů rukou a částí horní části těla. Jsou vhodné pro fitness, obecný rozvoj a cvičení aerobiku. Díky nízké hmotnosti jsou ideální nejen pro začátečníky, ale i pro pokročilejší sportovce. Při tréninku s nízkými váham

Popis produktu Dumbbell Reebok 1 KG RAWT-16151

VýrobceReebok
KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
SportTraining
Typ produktuvýcvikové vybavení
BarvaŠedá / stříbrná
Pevnostní zařízeníČinky a závaží

Činka Reebok 1 KG RAWT-16151

Vlastnosti:

  • Činky Reebok o hmotnosti 1 kg jsou dokonalým doplňkem k tréninku svalů rukou a částí horní části těla. Jsou vhodné pro fitness, obecný rozvoj a cvičení aerobiku. Díky nízké hmotnosti jsou ideální nejen pro začátečníky, ale i pro pokročilejší sportovce. Při tréninku s nízkými váhami veškerou práci vykonávají specifické svalové skupiny. Díky tomu je méně pravděpodobné, že cvičením utrpíte zranění. Cvičení s činkami je považováno za základní kámen silové práce, protože je postaveno pro izolované i složité pohyby. To vám umožní diverzifikovat cvičení a dosáhnout jakéhokoli cíle.
  • Litinové jádro je pokryto materiálem z PVC, což je činí pohodlnými. Díky svému jedinečnému tvaru a dvěma plochým hranám zůstávají činky Reebok na místě, když jsou odloženy, což zvyšuje bezpečnost a snadné skladování.


    ODOLNÁ KONSTRUKCE - Litinové jádro je pokryto materiálem z PVC. Činky vydrží opakované sezení.

    IZOLOVANÁ A KOMBINOVANÁ CVIČENÍ - Činky jsou určeny pro izolované i složité pohyby, což vám umožní diverzifikovat vaše cvičení a dosáhnout jakéhokoli cíle.

    STABILNÍ STRUKTURA - Činky Reebok zůstanou na svém místě i po odložení a díky robustní konstrukci poskytují větší bezpečnost a snadné skladování.



    TECHNICKÁ DATA:

  • Hmotnost: 2 x 1 kg
  • Rozměry: 14.8 x 6.3 x 5.5 cm (D x Š x V)
  • Materiál: litina (94%), PVC (6%)
  • Šedá barva
  • Záruka: 2 roky
  • Výrobek pro domácí použití








    REEBOK JE TVRDÝ FITNESS. Reebok představuje svůj individuální a inovativní přístup k fitness - je to fitness, který je neomezený, optimistický, odvážný a překračuje všechny uznávané standardy. Postoj prosazovaný společností Reebok zní: „Nebojím se další bolesti, neustoupím od výzvy, budu tvrdě pracovat, protože věřím v sebe."

    Reebok je tvrdá fitness, která přesahuje fyzickou zdatnost a směřuje také k sociální a duševní pohodě.

    Reebok nikdy není spokojen se současným stavem, a proto ve svých obchodních iniciativách využívá také myšlenku tvrdé kondice. To znamená neustálé hledání nových řešení na podporu nadšenců s inovacemi, kteří sami testují limity tradičního konceptu efektivity. Výsledkem těchto hledání je spolehlivé, inovativní a špičkové tréninkové vybavení a příslušenství v nadprůměrné kvalitě.


Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk