Dumbbell Spokey 2x0.50 kg 920892

TVAR SPOKEY IV Vytvořte s námi svou domácí posilovnu. Vybavení nabízené společností Spokey vám pomůže zůstat fit, vyřezávat vaši postavu a rozvíjet zdravé návyky. Sada vinylových činek Spokey Shape IV je zařízení, které dokonale doplní váš trénink. Můžete s nimi dělat mnoho cvičení a aktivovat tak mnoho svalových sku

Popis produktu Dumbbell Spokey 2x0.50 kg 920892

VýrobceSpokey
KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
SportRekreační a společenské sporty
Typ produktuvýcvikové vybavení
Barvafialová
Pevnostní zařízeníČinky a závaží

TVAR SPOKEY IV

Vytvořte s námi svou domácí posilovnu. Vybavení nabízené společností Spokey vám pomůže zůstat fit, vyřezávat vaši postavu a rozvíjet zdravé návyky.

Sada vinylových činek Spokey Shape IV je zařízení, které dokonale doplní váš trénink. Můžete s nimi dělat mnoho cvičení a aktivovat tak mnoho svalových skupin.

KVALITNÍ

Stanovujeme vysoké standardy pro naše zařízení, a proto se snažíme používat pro svoji výrobu materiály nejvyšší kvality. Činky tvaru IV byly navrženy tak, aby vypadaly skvěle v domácí posilovně. Vzor přitahují intenzivní, energické barvy.

POHODLÍ

Činky byly připraveny v klasickém tvaru, se širokým pohodlným místem pro ruku. Sada se skládá ze 2 činek stejné hmotnosti. Díky tomu můžete cvičit držet břemena v obou rukou, nebo zvýšit intenzitu převedením obou do jedné. Dostupnost v 5 různých hmotnostech (od 0,5 do 2 kg) znamená, že si uživatel může vybrat zátěž optimálně přizpůsobenou svým tréninkovým cílům.

TECHNIKA

Vinylová vrstva dělá držadlo nejen příjemným na dotek, ale především lepším.

OSUD

Činky pro fitness trénink, aerobik, jogging a také pro vývoj a rehabilitační cvičení.

Činky jsou určeny k posílení svalů horní části těla, zejména rukou.

Cvičení svalů

* ramena a svaly ramenního pletence

* zadní svaly

* břišní svaly

Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk