Electric Treadmill BOWFLEX T56 100912

Elektrický běžecký pás BOWFLEX T56 100912Vlastnosti:Běžecký pás T56 je recept na nudný trénink. JRNY ™ a Netflix jsou jen některé z aplikací, se kterými je její konzole kompatibilní. Ani si nevšimnete, jak kilometry uběhnou jeden po druhém. Pokud chcete změnu, můžete spustit 40 virtuálních cest v místech po celém světě

Popis produktu Electric Treadmill BOWFLEX T56 100912

PodkategorieKardiová zařízení
KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
SportTraining
Typ produktuvýcvikové vybavení
BarvaBlack
Pevnostní zařízeníČinky a závaží
Kardiová zařízeníběžecké pásy

Elektrický běžecký pás BOWFLEX T56 100912

Vlastnosti:

  • Běžecký pás T56 je recept na nudný trénink. JRNY ™ a Netflix jsou jen některé z aplikací, se kterými je její konzole kompatibilní. Ani si nevšimnete, jak kilometry uběhnou jeden po druhém. Pokud chcete změnu, můžete spustit 40 virtuálních cest v místech po celém světě, ke kterým má přístup aplikace Prozkoumejte svět. Pokud je venku šedá a studená zima a sníte o běhu na slunci, stačí najít správnou cestu a užívat si slunce za zamračeného podzimního dne.
  • Nejnovější běžecký pás T56 od společnosti Bowflex je splněným snem pro úžasné výsledky. Byl vytvořen pro potřeby nejnáročnějších uživatelů.
  • Pamatujte, že tréninky na běžeckém pásu poskytují menší zátěž pro vaše klouby než tradiční běh, což je stejně jako u starších běžeckých trenažérů Bowflex způsobeno vícezónovým odpružením Comfort Tech ™. Ještě důležitější je, že díky němu můžete běžet kdykoli, bez ohledu na počasí nebo znečištění ovzduší.
  • Pokud si chcete domů koupit běžecký pás, který vám pomůže formovat postavu, zlepšit vaši kondici a zdraví a vyhnout se nudě při běhu, je model T56 pro vás tím pravým vybavením.



    INOVATIVNÍ DISPLEJ: Velká 22 "dotyková obrazovka s vysokým rozlišením umožňuje snadný přístup k aplikacím, oblíbeným sériím nebo tréninkovým parametrům. Motivuje vás k tomu, abyste intenzivněji pracovali a dosahovali lepších výsledků za kratší dobu, a je to také lék na nudu při překonávání dalších kilometrů ve čtyřech zdech.

    KLÁVESY RYCHLÉ ZMĚNY: Tlačítka pro rychlou rychlost a sklon jsou snadno přístupná, takže je pohodlné je měnit během tréninku při zachování plynulého tempa.

    TRÉNINKOVÉ PROGRAMY: Konzola má 13 tréninkových programů, včetně intervalového tréninku, kontroly spalování tuků, cílové srdeční frekvence a manuálního tréninku. Díky tomu pro sebe najdete ten pravý trénink, bez ohledu na to, zda jste začátečník nebo pokročilý uživatel.

    UŽIVATELSKÉ PROFILY: Konzola má schopnost ukládat neomezený počet uživatelských profilů, takže vaše tréninková data budou v bezpečí, když další osoba začne cvičit. Kromě sledování pokroku můžete navzájem motivovat k pravidelnému tréninku a porovnávání výsledků.

    APLIKACE: Díky připojení Bluetooth® můžete synchronizovat svá tréninková data s aplikacemi JRNY ™ nebo Explore the World. To vám umožňuje sdílet výsledky vašeho tréninku, schopnost navzájem se motivovat s tréninkovými přáteli, účastnit se soutěží. Receptem na tréninkovou nudu je kompatibilita běžícího pásu s aplikacemi od Netflix, Disney +, Prime video a Hulu. Plná funkčnost aplikace dostupná po zakoupení předplatného.

    VIRTUÁLNÍ TRASY: Můžete provozovat 40 virtuálních stop na místech po celém světě, ke kterým má přístup aplikace Explore the World. Pokud je venku šedá a studená zima a sníte o běhu na slunci, stačí najít správnou cestu a užívat si slunce za zamračeného podzimního dne.

    SRDEČNÍ RYCHLOST: Srdeční frekvence měřená senzory na držadlech nebo telemetrickém pásu vám umožní trénovat ve správné zóně srdeční frekvence, abyste dosáhli ještě lepších výsledků. Je třeba si uvědomit, že měření srdeční frekvence pomocí senzorů / senzorů umístěných ve výrobku poskytuje přibližné výsledky. Zařízení není lékařským výrobkem. Pro přesnější výsledky doporučujeme použít telemetrický pás.

    RYCHLOST: Rozsah rychlosti na běžeckém pásu lze nastavit od 0 do 20 km / h. Díky tomu můžete provádět hodnotný trénink bez ohledu na vaši úroveň pokroku.

    ÚROVEŇ SKLONU: Chcete-li ze svého tréninku získat více výhod, musíte jej obměnit. Dobrým způsobem, jak cvičení zintenzivnit, je změna sklonu povrchu. Běžecký pás T56 umožňuje plynule měnit úhel sklonu ve dvou rovinách, od -5% do 20%.

    FAN: 3 úrovně regulace intenzity proudění vzduchu zpříjemní váš trénink. Díky možnosti nastavení směru ventilátoru se vejde lidem všech výšek.

    ODPRUŽOVACÍ SYSTÉM: Když běžíte na běžeckém pásu, na vaše nohy působí dvojnásobná váha. Díky speciální technologii Comfort Tech ™, která poskytuje další odpružení, jsou vaše klouby během tréninku méně namáhané a pocit lze přirovnat k běhu venku.

    SKLÁDÁNÍ: Díky systému SoftDrop ™ můžete běžecký pás rozložit pouhým stisknutím tlačítka. Zařízení se bude pomalu rozkládat a bude připraveno k použití.

     

    TECHNICKÁ DATA:

  • Rozměry: 216 x 100 x 178 cm (D x Š x V)
  • Displej: 22 "dotyková obrazovka s vysokým rozlišením
  • Školicí programy: 13
  • Počet uživatelských profilů: neomezený
  • Sledování aplikací a aktivit: Synchronizujte svá tréninková data s aplikacemi, jako je JRNY ™
  • Prozkoumejte svět, Netflix, Disney +, Prime video a aplikace Hulu
  • Funkce: rychlost, čas, vzdálenost, kalorie, puls, sklon
  • Rychlost: 0-20 km / h
  • Náklon: Dvouúrovňové elektronické nastavení od -5% do 20%
  • Plocha běžeckého pásu: 152 x 56 cm (D x Š)
  • Polstrování na běžeckém pásu: technologie Comfort Tech ™
  • Pulz: měření pomocí senzorů na rukojeti a také pomocí přiloženého náramku nebo telemetrického pásu (není součástí dodávky)
  • Skládání: snadné a bezpečné díky systému SoftDrop ™, který umožňuje sklopení běžeckého trenažéru jediným kliknutím
  • Klávesy pro rychlý přístup na dosah ruky: Umožní vám pohodlně měnit rychlost a sklon běžeckého pásu během tréninku
  • Doplňková výbava: USB port s možností dobíjení, přepravní kolečka, bezpečnostní klíč, přihrádka na příslušenství, kapsy na láhev s vodou, reproduktory
  • Ventilátor: 3 úrovně nastavení proudění vzduchu
  • Hmotnost produktu: 152 kg
  • Maximální hmotnost uživatele: 181 kg
  • Určeno pro domácí použití
  • Záruka: 2 roky






    POZORNOST! Video je ilustrativní materiál. Vybavení v něm uvedené se může mírně lišit od vybavení nabízeného k prodeji. Podrobnou specifikaci hardwaru naleznete výše.
Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk