Folding bench in half 183 cm 80305

Celoživotní skládací lavice jsou vyrobeny z polyethylenu o vysoké hustotě, a jsou proto pevné a trvanlivé. Patentovaná ocelová konstrukce konstrukce Lifetime poskytuje pevný základ a je chráněna vodotěsnými povrchovými úpravami s práškovou barvou. VÝHODY Odolný polyetylenový povrch obsahující UV inhibitory, kt

Popis produktu Folding bench in half 183 cm 80305

KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
SportCestovní ruch / Outdoor
Typ produktuDalší příslušenství

Celoživotní skládací lavice jsou vyrobeny z polyethylenu o vysoké hustotě, a jsou proto pevné a trvanlivé.

Patentovaná ocelová konstrukce konstrukce Lifetime poskytuje pevný základ a je chráněna vodotěsnými povrchovými úpravami s práškovou barvou.

VÝHODY

Odolný polyetylenový povrch obsahující UV inhibitory, který zabraňuje vyblednutí
Rohy byly navrženy pro nejvyšší trvanlivost a pevnost, aby se zabránilo poškození a zničení
Široký rozestup nohou zajišťuje vynikající stabilitu
Má ochranu před náhodným složením lavice
Práškově potažený rám a nohy stolu chrání před korozí a mechanickým poškozením
Snadno se skladuje, skládá a rozkládá, udržuje a používá
Vysoká stabilita a trvanlivost
Odolný vůči nečistotám a snadno se čistí
Pro vnitřní a vnější použití
2 roky omezená záruka


TECHNICKÁ DATA

Třída: pro komerční použití
Rozměry (rozložené): 182,8 cm x 29,2 cm x 42,1 cm
Rozměry (skládaný stůl): 93,5 cm x 29,2 cm x 9,0 cm
Maximální zatížení lavice: 113 kg
Materiál stolu: polyethylen s vysokou hustotou
Horní tloušťka: 43 mm
Materiál rámu: lakovaná ocel
Průměr nohy: 25 mm x 12,5 mm
Hmotnost: 6,5 kg
Styl nohy: styl mostu
Horní barva: bílá žula
Barva rámu: šedá
Lavice v souladu s normami: EN 581, EN 1728, EN 1022

APLIKACE

Poloobchodní použití - označuje výrobky, jejichž zamýšlené použití umožňuje jejich použití na veřejných místech (intenzivním způsobem - doma nebo v komerčních oblastech s nízkou intenzitou). Obecně přijímaná týdenní doba používání poloobchodních produktů nepřesahuje 25 hodin. Tato záruka se vztahuje na zařízení používaná profesionálním / komerčním uživatelem.

ZÁRUKA

Na výrobky pro poloobchodní použití se vztahuje dvouletá omezená záruční doba. Tato záruka se vztahuje na výrobky používané, skladované a přepravované vhodným způsobem v souladu s pokyny výrobce. Zahrnuje součásti, jako je deska stolu, konstrukce sedadla a rámu. Nezahrnuje přirozené opotřebení povrchu a mechanické poškození.

KVALITA Z USA

Celoživotní produkty pocházejí z USA, což zaručuje neuvěřitelně vysokou kvalitu nabízených produktů. Společnost používá materiály nejvyšší kvality, jako je HDPE (polyethylen s vysokou odolností). Životnost jsou výrobky po mnoho let s nadprůměrnou životností a pevností. Celoživotní produkty odrážejí odhodlání a inovace, to vše při zachování kvality vlastní produktům vyráběným v USA.

CELKEM 25 LET ZKUŠENOSTI

Společnost Lifetime poskytuje produkty nejvyšší kvality více než 25 let. Společnost Lifetime byla založena v roce 1986 jako výrobce prvního přenosného basketbalového stojanu na světě, který změnil tvář tohoto sportu. Dnes je Lifetime také výrobcem skládacích stolů a židlí, kajaků, zahradního vybavení a dětských hřišť. V průběhu let si společnost získala uznání na trhu a její produkty se staly symbolem kvality, angažovanosti a inovací.

CHRÁNĚNÉ DUŠEVNÍ VLASTNICTVÍ

Celoživotní hrdost je jeho inovace, kvalita, design a výrobní proces. Produkty Lifetime jsou proto chráněny řadou patentů, ochranných známek a dalších práv duševního vlastnictví. Práva k duševnímu vlastnictví uznávají jedinečnost inovací produktu Lifetime a poskytují ochranu před porušením těchto práv. Celoživotní svědomí vynucuje všechny činy porušující jeho práva duševního vlastnictví. Seznam patentů zde.

Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk