GAIAM YOGA MAT INSTA-GRIP SUNSET 6MM 63669

Jóga je pro nás všechny. Možná nejsme všichni stvořeni, abychom byli jogíny, ale všichni máme co získat. Pamatujte, že praxe je prostředkem k dosažení cíle, nikoli k dosažení cíle. Vaše dokonalost není nutná. Především je žádoucí radost. Najděte si místo na podložce a připojte se k nám. Váš život v harmonii. Řekni a

Popis produktu GAIAM YOGA MAT INSTA-GRIP SUNSET 6MM 63669

KategoriePříslušenství
Typ produktuvýcvikové vybavení



Jóga je pro nás všechny. Možná nejsme všichni stvořeni, abychom byli jogíny, ale všichni máme co získat. Pamatujte, že praxe je prostředkem k dosažení cíle, nikoli k dosažení cíle. Vaše dokonalost není nutná. Především je žádoucí radost. Najděte si místo na podložce a připojte se k nám.

Váš život v harmonii. Řekni ano s Gaiam Jógou

Žijeme jógu v Gaiamu. Cítíme se dobře. Po více než 25 letech na podložce můžeme říci, že je součástí našeho každodenního života. To je důvod, proč je každý produkt Gaiam navržen a vyroben s ohledem na detaily a kvalitu, jogíny - pro jogíny. Gaiam slouží klientům po celém světě, kteří si cení životního prostředí, zdraví, kondice a osobního rozvoje více než dvě desetiletí.







Podložka na jógu INSTA-GRIP SUNSET 6 mm

Cvičte bezpečně a pohodlně díky jógové podložce s odolným neklouzavým povrchem. 6 mm silná a výjimečná hustota pěny zajistí další odpružení a podporu během cvičení. Rohož je vyrobena z PVC, z latexu prostého a škodlivého ftalátového materiálu, který je recyklován.



Specifikace:


Délka: 173 cm
Šířka: 61 cm
Tloušťka: 6 mm
Materiál: PVC




Výhody:


Texturou pro protiskluzové vlastnosti
Lehký a odolný
Tloušťka 6 mm
Uvolňuje klouby
Latex zdarma
Bez DEHP, DBP, BBP, DINP, DIDP a DNOP




Metoda čištění


Vyčistěte směsí vody a vinného octa (1: 1)










V řecké mytologii byla bohyně Gaia identifikována se začátkem všeho, které se jmenovalo Matka Země.



To inspirovalo tvůrce značky Gaiam při vytváření jména a ideologie - naší planety a jejího zdraví. Gaiam - jako bohyně Gaia, se stará o naši planetu pomocí surovin, které jsou zodpovědné za zdroje, ekologicky šetrných materiálů, jako je organická bavlna, bambus a recyklované materiály. Péče o planetu, která se stará o nás, je vše, co Gaiam dělá, vyrábí a vytváří. Rozvíjením, ochranou a respektováním naší planety, jejích přírodních zdrojů a obyvatelstva obohacujeme naše životy a budoucí generace.

"Gaia, já", nebo GAIAM = já jsem Země. Péče o životní prostředí, staráme se o své tělo a mysl, jsme šťastnější, silnější a kreativnější. Žijeme v harmonii se sebou samými a se všemi kolem nás, vidíme více a dokážeme více dávat druhým za sebe. Naučte se jógu s Gaiam.







GAIAM je hlas pro lidi.

Gaiam jsou lidé. Kdo potřebuje jógu? Abych řekl pravdu - všichni. Učitelé, lékaři, automechanici, generální ředitelé, sportovci, zemědělci - každý z nás může těžit z budování síly, získání flexibility a nalezení míru během dne. Vyplatí se to vyzkoušet. Pojďme na to!

Pokud teprve začínáte cvičit jógu, doporučujeme vám, abyste se sami sobě smáli, padli a zkusili to znovu. Protože jsme vždy začátečníci. Pokud cvičíte roky, zveme vás, abyste se k nám připojili a dívali se na jógu s čerstvýma očima - jako něco starodávného a nového, pokaždé, když stojíte na podložce. Bez ohledu na to, kde cvičíte jógu, jsme tu, abychom vás podpořili. Můžeme vám pomoci přejít na novou úroveň, cvičit doma nebo jednoduše zahrnout několik pozic do svého každodenního cvičení.

V mnoha ohledech, malá i velká - jóga patří nám všem. Ber to jako pozvání k nám.









Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk