Globber Go Bike AIR 615-200 HS-TNK-000013843

Vlastnosti:Velký rotoped pro batolata ve věku 3-6 let Vybaveno vzduchovými pneumatikami ze 100% pryže (248 mm / 10”) pro maximální tlumení nárazů a hladký a bezpečný zážitek z jízdy na kole!Dobře navržený, oboustranný rám pro batolecí kolo vám umožňuje rychle a snadno přejít z nízkého na vysoce vyvážené kolo pro další

Popis produktu Globber Go Bike AIR 615-200 HS-TNK-000013843

PodkategorieDívky, chlapci
VýrobceAnother
KategoriePříslušenství
RodDěti
SportRekreační a společenské sporty
Typ produktuDalší příslušenství
Barvamodrá

Vlastnosti:

    • Velký rotoped pro batolata ve věku 3-6 let
    • Vybaveno vzduchovými pneumatikami ze 100% pryže (248 mm / 10”) pro maximální tlumení nárazů a hladký a bezpečný zážitek z jízdy na kole!
    • Dobře navržený, oboustranný rám pro batolecí kolo vám umožňuje rychle a snadno přejít z nízkého na vysoce vyvážené kolo pro další použití, když vaše batole roste a rozvíjí motorické dovednosti!
    • Balanční kolo je vybaveno sedlem s 6stupňovým nastavením výšky (3 výšky pro každou polohu rámu)
    • Sedlo z měkkého a pohodlného PU, zakřivená řídítka s nastavitelnou výškou ve dvou úrovních s pohodlnými a odolnými ergonomickými TPR gripy.
    • Sada obsahuje odnímatelnou podnožku (vyjmutí bez použití nářadí), která navíc pomáhá vašemu batoleti naučit se rovnováhu a rozvíjet klíčové cyklistické dovednosti během jízdy.
Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk