Headlamp with motion sensor Macgyver E USB 100LM 102272

Světlomet s možností nabíjení přes USB má snímač pohybu, který zapíná a vypíná svítilnu jednoduchým pohybem ruky podél světlometu. Světlomet se rozsvítí až do 80 metrů a 100 lumenů dává jasné světlo. Ideální volba pro lidi, kteří potřebují volné ruce a hodně svobody. Nemusíte se obávat zapomínání na další baterie. Sada

Popis produktu Headlamp with motion sensor Macgyver E USB 100LM 102272

KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
SportCestovní ruch / Outdoor

Světlomet s možností nabíjení přes USB má snímač pohybu, který zapíná a vypíná svítilnu jednoduchým pohybem ruky podél světlometu. Světlomet se rozsvítí až do 80 metrů a 100 lumenů dává jasné světlo. Ideální volba pro lidi, kteří potřebují volné ruce a hodně svobody. Nemusíte se obávat zapomínání na další baterie. Sada je dodávána s kabelem USB, který umožňuje nabíjet zařízení vícekrát. Lithium-iontové baterie se nabíjí za 4 hodiny a svítí až 5. Vodotěsný světlomet je umístěn na pružném popruhu, který lze nastavit tak, aby nesklouzl z hlavy a aby bylo nošení pohodlné.

Při výběru světlometu musíme přemýšlet o tom, kde a kdy jej použijeme nejčastěji.


Nejprve věnujte pozornost jeho jasu vyjádřenému v lumenech (lm). Čím vyšší hodnoty, tím jasnější je světlo.
Kromě výkonu je další důležitou věcí dosah svítilny, tj. Jak daleko světelný paprsek osvětluje prostor.
Také věnujte pozornost životnosti baterie. Tyto informace poskytuje výrobce jako výdrž baterie baterky s nepřetržitým osvětlením.
Stává se, že výše uvedené parametry u několika produktů jsou velmi podobné, takže stojí za to prozkoumat další výhody, tj. Schopnost nabíjení, snímač pohybu, další popruh na hlavu, který zabrání pádu atd.

SPECIFIKACE:

3 světelné režimy
Množství světla: 100 lumenů
Dosah: 80 metrů
Baterie: Li-on 1200 mAh
Doba osvětlení: 4-5 hodin
Elastický popruh na hlavu
Voděodolný
Možnost nabíjení (připojení USB)
Doba nabíjení: 4 hodiny
Kabel v ceně
Pohybový senzor

MacGyver vám dá to, co každý cestovatel potřebuje. Víkend v lese, rybaření nebo turistika v horách - MacGyver je pro vás. Značka byla vytvořena z vášně pro cestování, trávení aktivního času v přírodě a hlavně z lásky k přežití. Díky širokému výběru multifunkčních nástrojů, nožů, seker a seker vyrobených z odolných materiálů můžete dělat téměř cokoli - od zapálení ohně po stavbu chaty.

MacGyver není jen vybavení pro manipulaci v terénu - najdete také amatérské pruty s příslušenstvím, baterkami a světlomety, lampami a dalekohledy. Nemusíte se obávat, že nemáte kam sbalit své vybavení - MacGyver vyjde, aby vás potkal. Taktické batohy MacGyver jsou odolné a extrémně funkční tašky, které dokonale ladí s lesním prostředím.

Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk