Jump rope adidas ADRP-13011

Vlastnosti: Švihadlo od adidas je ideální pro trénink rozvíjející kardio vytrvalost, koordinaci a také při rozcvičce. Pro zajištění maximální rychlosti je vlasec potažen tenkou gumou. Díky tomu je vhodný pro jednoduché, dvojité a trojité otáčky. Tento odolný materiál předurčuje švihadlo k dlouhodobému používání bez zn

Popis produktu Jump rope adidas ADRP-13011

PodkategorieLana
Výrobceadidas
KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
SportTraining
Typ produktuvýcvikové vybavení
BarvaBílá, černá

Vlastnosti:

  • Švihadlo od adidas je ideální pro trénink rozvíjející kardio vytrvalost, koordinaci a také při rozcvičce. Pro zajištění maximální rychlosti je vlasec potažen tenkou gumou. Díky tomu je vhodný pro jednoduché, dvojité a trojité otáčky. Tento odolný materiál předurčuje švihadlo k dlouhodobému používání bez známek opotřebení. Tyto typy švihadel jsou často používány profesionály ve sportovních soutěžích a splňují požadavky nutné pro intenzivní trénink.

  • Délka šňůry je 280 cm. Má snadný systém nastavení, který umožňuje přizpůsobit vlasec výšce uživatele. Rukojeti jsou pokryty jemně texturovaným materiálem, který výrazně zlepšuje komfort používání. Uprostřed je kuličkový ložiskový mechanismus, který zabraňuje zamotávání vlasce při skocích.


    TECHNICKÁ DATA:


  • Délka lana: 280 cm

  • Rozměry rukojetí: 10.3 x 2.19 cm (d x š)

  • Černá barva

  • Materiál: TPU, PP, ABS

  • Záruka: 2 roky

  • Účel: domácí použití



    Jako světová jednička ve sportovním a fitness vybavení je Adidas jednou z nejuznávanějších značek po celém světě. Neustálým úsilím kombinovat eleganci, inovativní design a vysoce kvalitní výrobky - což se odráží v charakteristických třech pruzích značky - pomáhá adidas hráčům během tréninku dosáhnout nejlepších výsledků. Posláním značky adidas je vybavit všechny sportovce potřebnými nástroji, aby mohli dosáhnout svých cílů, překročit své vlastní limity a dosáhnout „nemožného“.

    V široké nabídce produktů adidas si najde každý něco - od závaží, tréninkových lavic až po stabilizátory a mnoho dalšího.
Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk