Kettlebell 840i SelectTech Bowflex 100790

Kettlebell 840i SelectTech Bowflex 100790 Vlastnosti : Kettlebell 840i SelectTech od Bowflex je skutečná revoluce a první nastavitelný kettlebell na trhu. Díky inovativní technologii umožňuje nastavit zátěž na šest úrovní. To vám umožní zpestřit trénink a ušetřit čas a prostor. S Kettlebell Select Tech 840i nepotřebu

Popis produktu Kettlebell 840i SelectTech Bowflex 100790

KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
SportTraining
Typ produktuvýcvikové vybavení
Pevnostní zařízeníČinky a závaží

Kettlebell 840i SelectTech Bowflex 100790

Vlastnosti :

Kettlebell 840i SelectTech od Bowflex je skutečná revoluce a první nastavitelný kettlebell na trhu. Díky inovativní technologii umožňuje nastavit zátěž na šest úrovní. To vám umožní zpestřit trénink a ušetřit čas a prostor. S Kettlebell Select Tech 840i nepotřebujete žádné další vybavení - jedna velikost kettlebell nahradí celý stojan s břemeny. Můžete kombinovat silový trénink s kardio do jednoho rychlého a efektivního celku.

NASTAVENÍ ZATÍŽENÍ: S mechanismem uprostřed kettlebell můžete snadno nastavit váhu v rozsahu od 3.5 až 18 kg. Možnost zvolit šest různých vah (3.5, 5.5, 9, 11, 16 a 18 kg) vám umožní postupně zvyšovat úroveň intenzity tréninku, což zabrání zranění. Díky tomu je SelectTech 840i ideálním produktem pro začátečníky i pokročilé uživatele. Díky rychlé změně zátěže je to extrémně snadné a bez zbytečného prodlení můžete přejít k dalšímu cvičení.

ÚSPORA PROSTORU: Velkou výhodou modelu SelectTech 840i je jeho kompaktní velikost. Místo šesti různých hmotností stačí pouze jedna. Ideální do domácnosti, kde často není prostor pro uložení mnoha fitness doplňků. Pokud máte dost nepořádku ve svých čtyřech stěnách, Bowflex kettlebell je právě pro vás. Pomůže vám uspořádat si domácí prostor a užít si cvičení.

Odrůda cvičení: Cvičení s kettlebell je ideální volbou pro domácí trénink. S jeho pomocí můžete trénovat paže, hýždě, nohy a břišní svaly. Pokud nemáte zkušenosti nebo nápady na cvičení, je k dispozici více než 20 instruktážních videí. Doporučujeme vám sledovat seznam skladeb.

ERGONOMICKÁ RUKOJEŤ: Rukojeť byla navržena tak, abyste ji mohli snadno držet a provádět různá cvičení. Jeho ergonomie zajišťuje maximální bezpečnost a pohodlí.

PŘESNOST VÝKONU: Kettlebell 840i se vyznačuje přesností a precizností. Jeho jednoduchý a estetický vzhled skrývá nejnovější technologii. Práce na vytvoření této dokonalé verze trvala více než 30 let. Tím je zajištěno, že každý prvek konstrukce je dobře promyšlený a dokonale provedený.


TECHNICKÁ DATA:


Dostupné zatížení: 3.5, 5.5, 9, 11, 16 a 18 kg
Počet nákladu: 6
Ergonomická rukojeť
Rozměry: 22.4 x 17.8 x 31.8 cm (D x Š x V)

Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk