Kettlebell Adidas 8 KG ADWT-11323

Kettlebell Adidas 8 KG ADWT-11323Vlastnosti:Kettlebell adidas 8 kg pomáhá rozvíjet sílu a kondici, které jsou základem každého fitness tréninku. Cvičení s kettlebellem, která jsou určena k provádění jednotlivých a složitých pohybů, rozvíjejí svalovou kondici, sílu a vytrvalost. Trénink Kettlebell je ideální volbou pro

Popis produktu Kettlebell Adidas 8 KG ADWT-11323

KategoriePříslušenství
Typ produktuvýcvikové vybavení

Kettlebell Adidas 8 KG ADWT-11323

Vlastnosti:

  • Kettlebell adidas 8 kg pomáhá rozvíjet sílu a kondici, které jsou základem každého fitness tréninku. Cvičení s kettlebellem, která jsou určena k provádění jednotlivých a složitých pohybů, rozvíjejí svalovou kondici, sílu a vytrvalost. Trénink Kettlebell je ideální volbou pro domácí trénink. S jeho pomocí můžete trénovat paže, hýždě, nohy a břišní svaly.
  • Litinové jádro je pokryto neoprenem. Hmotnost závaží je jasně označena a označena pro snadnou identifikaci. Nezapomeňte nezahájit trénink na kettlebell s velkou zátěží. Vyberte si ten, který si můžete na začátku volně procvičovat, a na začátku pracujte na technice. Díky tomu se vyhnete zranění způsobenému přetížením nebo nesprávným umístěním.


    IZOLOVANÁ A KOMBINOVANÁ CVIČENÍ - Kettlebell, navržený k provádění jak izolovaných, tak složených pohybů, rozvíjí svalovou vytrvalost, sílu a vytrvalost. Zvyšuje také celkovou kondici, když s ní provádíte dynamické pohyby.

    PROGRESIVNÍ A EFEKTIVNÍ - Funkční váhy rozšiřují vaše možnosti tréninku pro progresivní a efektivní tréninky.

    KNURLED HANDLE - Kettlebell adidas nabízí díky vroubkovanému úchopu úplnou přilnavost. Díky tomu je trénink bezpečnější, pohodlnější a váha vám neklouže z rukou.



    TECHNICKÁ DATA:

  • Hmotnost: 8 kg
  • Rozměry: 18.4 x 11.5 x 20.4 cm
  • Materiál: litina (66.62%), neopren (3.38%), ocel (30%)
  • Barva: černá, ocel
  • Záruka: 2 roky
  • Výrobek pro domácí použití






    Jako světový lídr v oblasti sportovního a fitness vybavení je Adidas jednou z nejrespektovanějších značek po celém světě. Neustálým úsilím kombinovat eleganci, inovativní design a vysoce kvalitní výrobky - což se odráží v charakteristických třech pruzích značky - pomáhá adidas hráčům během tréninku dosáhnout nejlepších výsledků. Posláním značky adidas je vybavit všechny sportovce potřebnými nástroji, aby mohli dosáhnout svých cílů, překročit své vlastní limity a dosáhnout „nemožného“.

    V široké nabídce produktů adidas si najde každý něco - od závaží, tréninkových lavic až po stabilizátory a mnoho dalšího.

Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk