LIFETIME DOME FOR CLIMBING GEODOME 90136

Lezecká kopule GEODOME je hřiště, kde si děti budou hrát dlouhou dobu. Neomezená představivost umožní vašim dětem vymýšlet nové formy činnosti. To není jen skvělý návrh pro zábavu pro několik dětí najednou, ale také neocenitelná pomoc při rozvoji silných svalů, obratnosti a koordinace. Zařízení můžete snadno umístit

Popis produktu LIFETIME DOME FOR CLIMBING GEODOME 90136

PodkategorieLana
VýrobceLifetime
KategoriePříslušenství
RodMuži, ženy, děti
SportTraining
Typ produktuvýcvikové vybavení

Lezecká kopule GEODOME je hřiště, kde si děti budou hrát dlouhou dobu. Neomezená představivost umožní vašim dětem vymýšlet nové formy činnosti. To není jen skvělý návrh pro zábavu pro několik dětí najednou, ale také neocenitelná pomoc při rozvoji silných svalů, obratnosti a koordinace.

Zařízení můžete snadno umístit do zahrady, protože instalace nevyžaduje zvláštní připevnění k zemi. Vzhledem k tomu, že má klidné odstíny zelené a hnědé, je nenápadný a dobře se mísí s okolím zahrad a trávy. Kopule má spojovací kliky napodobující skutečné kameny. Díky tomu je pro děti snazší je chytit a vyšplhat výš. Konstrukce je vyrobena z práškově lakované oceli, díky které je odolná vůči rzi a povětrnostním vlivům.



VÝHODY


Odolná konstrukce z práškově lakované oceli, odolná vůči rzi a povětrnostním vlivům
Robustní konstrukce: spojovací držáky vyrobené z polyethylenu o vysoké hustotě (HDPE)
Pevná, rychlá a bezpečná instalace
Barva je odolná vůči teplu, nespaluje děti při hraní v horkých dnech
Odolný vůči UV záření, zachovává barvy
Vhodné pro děti od 3 do 14 let
Maximální zatížení: až 272 kg


TECHNICKÁ DATA


Rozměry: 1,52 mx 3,05 m
Hmotnost: 41,9 kg
Maximální zatížení: 272 kg
Bezpečnostní zóna: 2 m od kupole
Barva: odstíny zelené a hnědé
Materiál: prášková ocel
Materiál pro lezení: polyethylen s vysokou hustotou (HDPE)
Věk: 3-14 let
Záruka: 2 roky




CELKEM 25 LET ZKUŠENOSTI

Společnost Lifetime poskytuje produkty nejvyšší kvality více než 25 let. Společnost byla založena v roce 1986 jako výrobce prvních přenosných basketbalových stojanů na světě, které změnily tvář tohoto sportu. Dnes je Lifetime také výrobcem skládacích stolů a židlí, kajaků, zahradního vybavení a dětských hřišť. V průběhu let si společnost získala uznání na trhu a její produkty se staly symbolem kvality, angažovanosti a inovací.

10 LET ZÁRUKA

Životnost zaručuje spolehlivost svých produktů a dlouhou záruční dobu. Vytváří produkty, které splňují požadavky každého aktivního žijícího uživatele. Produkty Lifetime můžete důvěřovat kvůli způsobu, jakým byly vyrobeny a testovány. Životnost vytváří produkty, které se snadno používají a snadno se udržují. To vše přispívá k bezkonkurenční hodnotě produktů, na které se můžete kdykoli spolehnout. Lifetime nabízí komplexní záruku na všechny díly a produkty.

CHRÁNĚNÉ DUŠEVNÍ VLASTNICTVÍ

Celoživotní hrdost je jeho čerstvost a inovace, kvalita, design a výrobní proces. Produkty Lifetime jsou proto chráněny řadou patentů, ochranných známek a dalších práv duševního vlastnictví. Práva k duševnímu vlastnictví uznávají jedinečnost inovací produktu Lifetime a poskytují ochranu před porušením těchto práv. Celoživotní péče důsledně vymáhá všechny činy porušující jeho práva duševního vlastnictví. Seznam patentů naleznete zde.

KVALITA Z USA

Celoživotní produkty pocházejí z USA, což zaručuje neuvěřitelně vysokou kvalitu nabízených produktů. Společnost používá nejkvalitnější materiály, jako je HDPE (polyethylen s vysokou hustotou). Životnost jsou výrobky po mnoho let s nadprůměrnou životností a pevností. Odrážejí odhodlání a inovace, to vše při zachování správné kvality výrobků vyrobených v USA.



Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk