Lifetime New York basketball basketball rack 90000

Přenosný basketbalový stojan má 48 "opěradlo vyrobené z technologie Steel-Framed Shatter-Proof. Technologie Shatter-Proof zaručuje dlouhodobou trvanlivost a odolnost proti nárazu díky povlaku z nejkvalitnějšího polykarbonátu Makrolon®. Steel-Framed je odolný ocelový rám. Dodatečná ochrana spodní hrany desky a technolog

Popis produktu Lifetime New York basketball basketball rack 90000

VýrobceLifetime
KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
Sportbasketbal
Typ produktuDalší příslušenství

Přenosný basketbalový stojan má 48 "opěradlo vyrobené z technologie Steel-Framed Shatter-Proof. Technologie Shatter-Proof zaručuje dlouhodobou trvanlivost a odolnost proti nárazu díky povlaku z nejkvalitnějšího polykarbonátu Makrolon®. Steel-Framed je odolný ocelový rám. Dodatečná ochrana spodní hrany desky a technologie výškového nastavení Speed ​​Shift® v rozsahu 244 až 305 cm jednou rukou poskytují pohodlné a bezpečné hraní na každé úrovni hry. nylonová síťovina odolná proti povětrnostním vlivům a kulatá tyč o průměru 7.Přepravní válečky o průměru 62 cm namontované na stabilním podstavci naplněném vodou o objemu 128 litrů zajišťují plnou mobilitu a stabilitu stojanu.

VLASTNOSTI PRODUKTU:

Rám tabule:
Stylový ocelový rám dává dojem, pocit a energii profesionální hry! Rám je opatřen práškovou barvou a povrchovou úpravou je odolný proti korozi.

Povrch pole:
Extrémně nárazuvzdorný a odštěpující se povlak vyrobený z polykarbonátu Makrolon® nejvyšší kvality zaručuje dlouhodobou životnost desky. Grafika na desce je vyrobena technologií sítotisku s inkousty odolnými proti UV záření, které zabraňují vyblednutí a udržují živé barvy co nejdéle.

Obruč:
Masivní a odolný ráfek v klasickém stylu s pružným, výkyvným mechanismem Slam-It® založeným na systému dvojitých pružin a nylonu odolném proti povětrnostním vlivům.

Mechanismus nastavení výšky:
Díky nastavovacímu mechanismu Speed ​​Shift® můžete nastavit výšku prkna na svou výšku a úroveň v rozmezí od 244 do 305 cm v intervalech po 15.24 cm (6 palců). Výšku můžete snadno nastavit jednou rukou, většinu práce za vás provedou vyvažovací pružiny.

Pól a základna:
Kulatá tyč o průměru 7.62 cm se skládá ze 3 částí. Je vyroben z oceli, práškově lakovaný, zajištěný speciální vodotěsnou vrstvou. Hůl je namontována v přenosném podstavci, který po naplnění pískem nebo vodou zajišťuje bezpečnou stabilitu. Není nutný žádný cement!

TECHNICKÁ DATA:


Typ desky: Ocelový rám s ochranou proti rozbití
Velikost pole: 48 "
Povlak desky: Makrolon® polykarbonát
Tloušťka vrstvy: 3 mm
Typ úpravy: Speed ​​Shift®
Rozsah nastavení: 244 - 305 cm
Nastavení výšky: každých 15.24 cm
Ráfek: Slam-It®
Typ základny: Přední kurt
Základní kapacita: 128 litrů (34 gallons)
Rozměry základny: 125.7 x 77.5 x 20.8 cm
Hlavní tyč: 3 části
Velikost hlavního pólu: průměr 7.62 cm, kulatý
Hmotnost oka: 70 g


VÝHODY:


Vysoce nárazuvzdorná ocelová deska s ocelovým rámem a ochranou proti rozbití
Fade-Resistant Graphics - pole grafiky odolné proti vyblednutí
Ráfek Slam-It®
Síť proti povětrnostním vlivům
Nastavení výšky Speed ​​Shift®
3dílná, kulatá hlavní tyč, lakovaná práškovou barvou
Pevný, přenosný podstavec vyrobený z HDPE polyetylénu


KOMENTÁŘE:


Záruka 24 MĚSÍCŮ
Určeno pro domácí použití

Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk