Macgyver food thermos 0.6L 102235

0,6 litrová termoska je nutností pro krátké výlety a výlety. Je vyrobena z dvouplášťové nerezové oceli. Termoska je připravena pro skladování teplých a studených nápojů, polévek nebo potravinářských výrobků a udržuje teplotu jídel až 8 hodin. Objem 600 ml je ideální pro celodenní výlety. Kromě toho má ve víku přihrádku

Popis produktu Macgyver food thermos 0.6L 102235

KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
SportCestovní ruch / Outdoor

0,6 litrová termoska je nutností pro krátké výlety a výlety. Je vyrobena z dvouplášťové nerezové oceli. Termoska je připravena pro skladování teplých a studených nápojů, polévek nebo potravinářských výrobků a udržuje teplotu jídel až 8 hodin. Objem 600 ml je ideální pro celodenní výlety. Kromě toho má ve víku přihrádku, ve které je sada příborů (nezbytná součást), a velký otvor zajišťuje snadné čištění.

Horská turistika a zalesněné kempování jsou spojeny se skromným menu, dříve připravenými opatřeními nebo vadnou stravou. Díky večeři termosky se nebudete muset starat a omezovat to, co jíte. Výběr termosky pro jídlo je rozhodně lepší volbou než vaření z dříve připravených produktů na ohni nebo turistické peci, která je obvykle mnohem větší a potřebuje další vybavení.

Termální večeře bude perfektní nejen na stezce, ale i na cestách. V práci, ve škole, na univerzitě - není vždy možné mít teplé jídlo. Někdy trávíme většinu dne na místě, kde nemáme plně vybavenou kuchyň a podmínky vaření - termosky večeře dávají možnost jíst teplé jídlo až několik hodin po přípravě a nezabírají mnoho místa.

SPECIFIKACE:

Materiál: nerezová ocel s dvojitou stěnou
Rozměry: 10,5 x 15 cm
Kapacita: 600 ml
Udržovací teplota: až 8 hodin
Prostor ve víku
Příbory v ceně (lžíce a vidlička)

MacGyver vám dá to, co každý cestovatel potřebuje. Víkend v lese, rybaření nebo turistika v horách - MacGyver je pro vás. Značka byla vytvořena z vášně pro cestování, trávení aktivního času v přírodě a hlavně z lásky k přežití. Díky širokému výběru multifunkčních nástrojů, nožů, seker a seker vyrobených z odolných materiálů můžete dělat téměř cokoli - od zapálení ohně po stavbu chaty.

MacGyver není jen vybavení pro manipulaci v terénu - najdete také amatérské pruty s příslušenstvím, baterkami a světlomety, lampami a dalekohledy. Nemusíte se obávat, že nemáte kam sbalit své vybavení - MacGyver vyjde, aby vás potkal. Taktické batohy MacGyver jsou odolné a extrémně funkční tašky, které dokonale ladí s lesním prostředím.

Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk