Macgyver steel hip flask 200 ML 102013

Ocelová kyčelní baňka je univerzální objekt, o kterém každý ví. Praktický a navržený tak, aby se perfektně hodil do kapsy kalhot nebo bundy uvnitř kapsy. Baňka se vyznačuje vynikajícím designem a elegantní formou. Je vyrobena z nerezové oceli, odolná proti poškrábání, poškrábání a kyselinám. Nerezová ocel navíc nevyžad

Popis produktu Macgyver steel hip flask 200 ML 102013

KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
SportCestovní ruch / Outdoor

Ocelová kyčelní baňka je univerzální objekt, o kterém každý ví. Praktický a navržený tak, aby se perfektně hodil do kapsy kalhot nebo bundy uvnitř kapsy. Baňka se vyznačuje vynikajícím designem a elegantní formou. Je vyrobena z nerezové oceli, odolná proti poškrábání, poškrábání a kyselinám. Nerezová ocel navíc nevyžaduje velkou údržbu, takže si ji můžete užívat po dlouhou dobu. Na jedné ze stěn je ozdobné gravírování s logem značky.

SPECIFIKACE:

Rozměry: 14 x 9,5 x 2,5 cm
Materiál: nerezová ocel
Kapacita: 200 ml
Ryté logo MacGyver
Elegantní design.

MacGyver vám dá to, co každý cestovatel potřebuje. Víkend v lese, rybaření nebo turistika v horách - MacGyver je pro vás. Značka byla vytvořena z vášně pro cestování, trávení času aktivně v přírodě a hlavně z lásky k přežití. Díky širokému výběru multifunkčních nástrojů, nožů, seker a seker vyrobených z odolných materiálů můžete dělat téměř cokoli - od zapálení ohně po stavbu chaty.

MacGyver není jen vybavení pro manipulaci v terénu - najdete také amatérské pruty s příslušenstvím, baterkami a světlomety, lampami a dalekohledy. Nemusíte se obávat, že nemáte kam sbalit své vybavení - MacGyver vyjde, aby vás potkal. Taktické batohy MacGyver jsou odolné a extrémně funkční tašky, které dokonale ladí s lesním prostředím.

Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk