Macgyver tourist lamp with smooth light regulation 100LM 102251

Turistická lampa s plynulou regulací světla je praktická kempovací lampa, kterou lze použít v různých podmínkách. Speciální knoflík pro nastavení intenzity světla vám umožní použít jej uvnitř kempu, garáže nebo stanu, na terase nebo na zahradě. Jednoduše otočte číselníkem a nastavte požadovaný jas. Speciální povlak chr

Popis produktu Macgyver tourist lamp with smooth light regulation 100LM 102251

KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
SportCestovní ruch / Outdoor

Turistická lampa s plynulou regulací světla je praktická kempovací lampa, kterou lze použít v různých podmínkách. Speciální knoflík pro nastavení intenzity světla vám umožní použít jej uvnitř kempu, garáže nebo stanu, na terase nebo na zahradě. Jednoduše otočte číselníkem a nastavte požadovaný jas. Speciální povlak chrání vaše oči před světelnými otřesy. Lampa je napájena 4 AA bateriemi a doba osvětlení je 10 hodin. Nemusíte se starat o počasí - lampa je odolná proti stříkající vodě a vlhkosti.

SPECIFIKACE:

3W CREE LED
Hladká regulace světla
Množství světla: 100 lumenů
Baterie: 4 x AA
Doba osvětlení: až 10 hodin
Rozměry: 10 x 18,5 cm
Odpružená rukojeť
Speciální povlak proti lehkým otřesům

MacGyver vám dá to, co každý cestovatel potřebuje. Víkend v lese, rybaření nebo turistika v horách - MacGyver je pro vás. Značka byla vytvořena z vášně pro cestování, trávení času aktivně v přírodě a hlavně z lásky k přežití. Díky širokému výběru multifunkčních nástrojů, nožů, seker a seker vyrobených z odolných materiálů můžete dělat téměř cokoli - od zapálení ohně po stavbu chaty.

MacGyver není jen vybavení pro manipulaci v terénu - najdete také amatérské pruty s příslušenstvím, baterkami a světlomety, lampami a dalekohledy. Nemusíte se obávat, že nemáte kam sbalit své vybavení - MacGyver vyjde, aby vás potkal. Taktické batohy MacGyver jsou odolné a extrémně funkční tašky, které dokonale ladí s lesním prostředím.

Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk