Max Trainer M8i Bowflex 100880

Max Trainer M8i Bowflex 100880 Funkce: Stěžovat si na nedostatek času? Život ve spěchu znamená, že nemáte čas na fyzickou aktivitu? Navzdory neustálému úsilí je pro vás obtížné ušetřit čas na péči o své zdraví, postavu a pohodu? Hledáte způsob, jak si najít čas na pravidelná cvičení? Nebo možná je to jen výmluva... T

Popis produktu Max Trainer M8i Bowflex 100880

PodkategorieKardiová zařízení
KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
SportTraining
Typ produktuvýcvikové vybavení
Kardiová zařízeníběžecké pásy

Max Trainer M8i Bowflex 100880

Funkce:

Stěžovat si na nedostatek času? Život ve spěchu znamená, že nemáte čas na fyzickou aktivitu? Navzdory neustálému úsilí je pro vás obtížné ušetřit čas na péči o své zdraví, postavu a pohodu? Hledáte způsob, jak si najít čas na pravidelná cvičení? Nebo možná je to jen výmluva...

Tvůrci zařízení Bowflex Max Trainer M8i přesně věděli, jaké zařízení moderní člověk potřebuje. Potřebuje zařízení, které mu doma umožní provádět nejúčinnější trénink v co nejkratším čase. Toto zařízení bylo vytvořeno a v současné době nemá obdoby.

Trenér Bowflex M8i Max inovativním způsobem kombinuje funkčnost eliptického trenažéru a stepperu. Tato kombinace, která společně s programem MAX Interval ™ stimuluje činnost srdce a plic za pouhých 14 minut, zrychluje metabolismus a poskytuje 2.5krát rychlejší spalování kalorií než na jiných fitness zařízeních! Tím je zajištěno, že aniž byste opustili svůj domov, budete moci provádět efektivní trénink celého těla.

Každý z nás má stále méně volného času a neustálý spěch nepřispívá k provádění dlouhých tréninků. S Max Trainer stačí na spalování kalorií a zbytečných kilogramů méně než čtvrtina dne. Navíc ušetříte čas, který byste strávili cestou do az posilovny. Navíc domácí podmínky poskytují pohodlí, soukromí, vybavení plně přizpůsobené nám a osobní školení. Když máme vybavení doma, můžeme ho používat prakticky kdykoli ve volném čase. Nákup vybavení je také pouze jednorázovým výdajem, který se rychle vyplatí, na rozdíl od pokaždé, když platíte za tělocvičnu.

Nedovolte, aby vás výmluvy nadále rušily při dosahování vaší vysněné postavy, skvělé kondice a především zdraví.

Zní to tak dobře, že je těžké tomu uvěřit? Přesvědčte se a připojte se ke spokojeným zákazníkům po celém světě!


Inovace a moderní design produktů z kategorie Max Trainer byly mnohokrát oceněny. V letošním roce byly produkty uznány polskými uživateli a získaly cenu Laurel Consumer 'Discovery 2019'. Ocenili je také nezávislé portály pro testování zařízení, které vydávaly vysoké skóre pro jednotlivé parametry. Získaná ocenění ukazují, že zařízení je hodnoceno nejvyšší jak profesionály a odborníky na vybavení, tak i amatéry.

S Max Trainer ušetříte nejen čas, ale také prostor. Díky své kompaktní velikosti se vejde kamkoli v domácnosti. Zabere 2x méně místa než crossový trenažér nebo standardní běžecký pás. Díky svému jedinečnému designu jej můžete hrdě umístit na viditelné místo, aniž byste se museli starat o to, jak bude ladit s interiérem vašeho domova. Integrovaná přepravní kolečka umožňují snadné přemístění na jakékoli místo.





TRÉNINKOVÉ PROGRAMY: 7 vestavěných tréninkových programů (včetně dvou typů MAX Interval ™) a 20 úrovní odporu poskytuje příležitost měnit obtížnost cvičení, takže můžete zařízení používat po mnoho let, bez ohledu na to, zda jste začátečník sportovec nebo pokročilý uživatel.

DYNAMICKÝ VZHLED: Vylepšená velká podsvícená konzole umožňuje snadnější přístup k tréninkovým datům. Vzhled počítače byl navržen jako kokpit sportovních vozů, což mu dodává větší dynamiku.

SYSTÉM VZDUCHOVÉ ODOLNOSTI: Rychlost šlapání se promítá do intenzity cvičení v reálném čase. To znamená, že odpor během tréninku neklesá s rostoucí rychlostí, jako je tomu u jízdy na běžném kole.

SYSTÉM MAGNETICKÉHO ODPORU: Pohyb pedálu je plynulý, i když změníte úroveň odporu. Díky tomuto školení je pohodlné.

REVOLUČNÍ SNEAKERS: Díky inovativnímu protiskluzovému povrchu, který je chráněn lyžinami a speciálním zablokováním, zůstávají nohy po celou dobu na svém místě. To chrání před nadměrným tlakem na klouby, méně často trpíte úrazy a trénink je pohodlnější.

SPORTOVNÍ VZHLED: Sportovní vzhled pedálů podporuje rychlejší cvičení a struktura vybavení umožňuje zvýšit intenzitu cvičení bez bolesti zad nebo kolen.

Delší rukojeti: Ve srovnání s předchozími modely má M8i delší rukojeti. Díky tomu je trénink ještě pohodlnější, protože bez ohledu na vaši výšku můžete cvičit v pohodlné poloze. Můžete tedy provádět různá cvičení na horní část těla.

MĚŘENÍ SRDEČNÍ RYCHLOSTI: Ještě lepších výsledků dosáhnete tréninkem v příslušné zóně srdeční frekvence. Senzory umístěné na rukojeti umožňují neustálé přibližné ovládání. Pokud chcete přesnější měření, můžete si koupit telemetrický pás. Je třeba si uvědomit, že měření pulzu pomocí senzorů / senzorů umístěných ve výrobku poskytuje přibližné (přibližné) výsledky. Zařízení není lékařským výrobkem. Pro přesnější výsledky doporučujeme použít telemetrický pás.

ZÁKLAD A PŘÍSLUŠENSTVÍ: Zařízení má zabezpečený stojan a zásobník na tablety, takže můžete pomocí aplikace sledovat průběh tréninku.

BIDON BASE: Umístěn na místo, kde každý během intenzivního tréninku snadno dosáhne a uhasí žízeň. Speciálně profilovaná základna vám umožňuje zavěsit telemetrický pás po dokončení cvičení.

TLAČÍTKA RYCHLÉ ZMĚNY: Díky tlačítkům odporu rychlé změny a cílové rychlosti hoření umístěné na konzole můžete snadno přizpůsobit trénink svým potřebám. Jsou umístěny na místě, které je pohodlné pro lidi všech výšek.

VYROVNÁVACÍ NOHY: Díky dobře provedeným detailům zařízení je celá konstrukce extrémně stabilní. Nastavitelné nohy Max Trainer pomohou vyrovnat vybavení v případě nerovného terénu.

PŘEPRAVNÍ KOLA: Přepravní kola umístěná na zařízení umožňují snadné přemístění zařízení na jakékoli místo.


TECHNICKÁ DATA:


Počet úrovní odporu: 20
Podsvícený LCD displej: umožňuje sledovat parametry, jako je čas, rychlost, vzdálenost a spálené kalorie
Počet tréninkových programů: 7 (včetně dvou typů MAX Interval ™)
Trénink MAX Interval ™: 14minutový program, který vám umožní spálit 2.5x více kalorií než jiná fitness zařízení
Počet uživatelských profilů: 4
Přenos dat: Bluetooth 4.0
Měření srdeční frekvence pomocí senzorů na rukojeti nebo volitelného telemetrického pásu
Doplňková výbava: stojan na tablety, držák na lahve, přepravní kolečka
Rozměry zařízení: 121 x 78.2 x 165.6 cm (D x Š x V)
Hmotnost produktu: 67 kg
Maximální hmotnost uživatele: 136 kg
Záruka: 2 roky


* Požadavky na Android: verze 4.3 nebo novější, požadavky na iOS: verze 8.0 nebo novější

Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk