Meteor 500 ml water bottle 74572-74575

METEOR SPORTS BIDON 500 ml Funkce: Praktická láhev s meteorem, kterou si můžete vzít s sebou na trénink, tělocvičnu, školu nebo výlet na kole. Láhev je průhledná s matným povrchem a protiskluzovým povrchem. Neomezuje průtok nápoje. Je vhodný pro teplé i studené nápoje. Je vybaven odměrkou a sítem pro oddělení např.

Popis produktu Meteor 500 ml water bottle 74572-74575

VýrobceMeteor
KategoriePříslušenství
RodMuži, ženy, děti
Typ produktuDalší příslušenství
Kapacita0,50

METEOR SPORTS BIDON 500 ml

Funkce:

      • Praktická láhev s meteorem, kterou si můžete vzít s sebou na trénink, tělocvičnu, školu nebo výlet na kole. Láhev je průhledná s matným povrchem a protiskluzovým povrchem.
      • Neomezuje průtok nápoje. Je vhodný pro teplé i studené nápoje. Je vybaven odměrkou a sítem pro oddělení např. Kostek ovoce nebo ledu. Má správnou velikost pro většinu jízdních kol pro automobily a kola.
      • Láhev má velikost vhodnou pro děti a barvy navíc podporují hydrataci. Má pohodlné nošení na ruce. Je utěsněn zámkem se zámkem, ale zároveň se snadno a rychle otevírá jedním dotykem. Díky speciálnímu zámku víka se nemusíte starat o náhodně rozlitý nápoj.
      • 500ml kapacita.

Materiál :

      • Tritan.
Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk