Meteor EVA sleeping mat 180x50x0.5 cm 10122

Spací karimatka Meteor EVA 180x50x0.5 cm 10122KARIMATE METEOR EVA 180 x 50 x 0.5 cmJste-li cestovatelský nadšenec a dáváte přednost spaní ve stanu před ubytováním v hostelech nebo hotelech? Pak je tento produkt právě pro vás!Karimatka na spaní známé a uznávané značky Meteor již řadu let uspokojuje i ty nejnáročnější tá

Popis produktu Meteor EVA sleeping mat 180x50x0.5 cm 10122

PodkategorieMats
VýrobceMeteor
KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
SportTraining, cestovní ruch / venku
Typ produktuvýcvikové vybavení
BarvaBlack
MateriálEVA pěna

Spací karimatka Meteor EVA 180x50x0.5 cm 10122

KARIMATE METEOR EVA 180 x 50 x 0.5 cm

Jste-li cestovatelský nadšenec a dáváte přednost spaní ve stanu před ubytováním v hostelech nebo hotelech? Pak je tento produkt právě pro vás!

Karimatka na spaní známé a uznávané značky Meteor již řadu let uspokojuje i ty nejnáročnější táborníky.

Vyrobeno z pružné EVA pěny je lehké a měkké. Vyznačuje se také výbornou odolností vůči nízkým teplotám a nadprůměrnou životností – je málo abrazivní. Struktura malých uzavřených buněk zajišťuje dobré izolační vlastnosti a pěnová podložka neabsorbuje vodu a nezvyšuje tak její hmotnost.

Správně zvolená tloušťka zaručuje komfort odpočinku a nerovnosti podlahy již nejsou patrné. Pěnová podložka se navíc pod tlakem nedeformuje.

Pro umožnění skladování nebo přepravy srolované spací podložky je vybavena speciálními kompresními popruhy - trvale připevněnými, aby se neztratily.

Specifikace:

    • Rozměr: 180 cm x 50 cm
    • Tloušťka: 5 mm
    • Průměr válečku: 11 cm
    • Materiál: EVA plast
    • Účel: turistická podložka
    • Černá barva
    • Hmotnost: 0.10 kg

Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk