Meteor Lumi ski helmet white / mint 24858-24860

Přilba METEOR LUMI SKI Funkce: Lyžařská helma je nejnovějším modelem přilby METEOR. Poskytuje vynikající ochranu hlavy a zaručuje vysoký komfort i při delších cestách. Má originální a stylový design, který zaujme i náročnější uživatele. Funguje perfektně během zimních aktivit. Lehký design a aerodynamický tvar zajišťuj

Popis produktu Meteor Lumi ski helmet white / mint 24858-24860

VýrobceMeteor
KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
SportZimní sporty
Typ produktuDalší příslušenství
BarvaWhite

Přilba METEOR LUMI SKI

Funkce:

  • Lyžařská helma je nejnovějším modelem přilby METEOR. Poskytuje vynikající ochranu hlavy a zaručuje vysoký komfort i při delších cestách. Má originální a stylový design, který zaujme i náročnější uživatele. Funguje perfektně během zimních aktivit.
  • Lehký design a aerodynamický tvar zajišťují maximální pohodlí. Plášť je vyroben z vysoce roztažitelného EPS polystyrenu, absorbuje veškerá napětí vznikající při pádu. Ochranný účinek přilby je způsoben strukturou materiálu, ze kterého byla vyrobena - obsahuje nespočet mikroskopických vzduchových pórů. Další výhodou tohoto řešení není nasáknutí vodou a potem.
  • Použití teplé, měkké a příjemné na dotek, odnímatelná podšívka se šesti otvory a dvěma pruhy ventilační síťoviny zaručuje velmi pohodlné používání helmy. Pro ještě větší pohodlí uživatele se nepoužívá odnímatelný měkký kryt na pásku pro nastavení brady a odnímatelné chrániče sluchu.
  • Přilba je vybavena 4 otvory pro konstantní cirkulaci vzduchu kolem hlavy a odvod tepla - systém AIR FLOW. Dostatečné větrání chrání pokožku hlavy před nadměrným pocením.
  • Jednoduché a rychlé nastavení velikosti je možné díky systému HEAD LOCK, tj.e. vícestupňový prsten s plynulým nastavením obvodu, který usnadňuje přizpůsobení a pomáhá perfektně sladit přilbu s hlavou. Jednou rukou jej můžete pomocí malého knoflíku na zadní straně helmy přizpůsobit své hlavě během několika sekund.
  • Materiál vnějšího pláště: ABS
  • Absorpční materiál uvnitř: EPS
  • Certifikát - výrobek splňuje požadavky evropské normy CE EN1077
Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk