Meteor picnic blanket 180x200 cm 77109

METEORSKÁ PIKNICKÁ BLANKET 180x200 cm, 77109 barevných klikat Pokud rádi trávíte čas venku s rodinou nebo přáteli nebo sníte o relaxaci v lůně přírody, tento produkt je právě pro vás! Meteorologická pikniková deka se stane nepostradatelným doplňkem každého milovníka pikniků, výletů do přírody a opalování. Byl vyroben z

Popis produktu Meteor picnic blanket 180x200 cm 77109

PodkategoriePřikrývky
VýrobceMeteor
KategoriePříslušenství
RodMuži, ženy, děti
SportCestovní ruch / Outdoor
BarvaBílá, Modrá

METEORSKÁ PIKNICKÁ BLANKET 180x200 cm, 77109 barevných klikat

Pokud rádi trávíte čas venku s rodinou nebo přáteli nebo sníte o relaxaci v lůně přírody, tento produkt je právě pro vás!

Meteorologická pikniková deka se stane nepostradatelným doplňkem každého milovníka pikniků, výletů do přírody a opalování.

Byl vyroben z vysoce kvalitního rouna, které se vyznačuje měkkostí a dobrou ochranou před chladnějším povrchem, což rozhodně zvyšuje komfort používání.

Jako přikrývka byl použit materiál, který zaručuje senzační parametry tepelné izolace. Dno je navíc pokryto tenkou vrstvou hliníku, aby se zabránilo smáčení.

Přikrývku lze snadno složit, zabírá málo místa a všitá rukojeť a nastavitelný ramenní popruh usnadňují přenášení. Kapsa na zip umožňuje snadné uložení klíčů, dokumentů nebo peněženky. Smyčky umístěné v každém rohu deky usnadňují připevnění k zemi sleděmi.

Barevná grafika vás bude bavit ještě dlouho.

Specifikace:

    • Velikost: 180x200 cm
    • Balení: ~ 37 x 28 x 12 cm
    • Materiál: rouno, PVC pěna, ALU - materiál, který chrání před vlhkostí z podkladu a má velmi dobré tepelně izolační vlastnosti
    • Hmotnost: ~ 940 g
    • Snadno se udržuje v čistotě
    • Zapíná se na suchý zip
    • Vybaven kapsou na zip, držadlem, nastavitelným ramenním popruhem a poutky pro připevnění sledě
    • Cena za kus.

Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk