On Running Hoodie M 11900343

Na běžecké mikině M 11900343Vlastnosti:Tento klasický šatník byl přepracován stejným způsobem, jakým navrhujeme naše boty. Zcela nový vzhled oblasti stahovací šňůrky od kapuce je udržuje na místě, takže se můžete pohybovat nebo relaxovat, aniž byste byli rozptylováni.Tato švýcarská mikina s kapucí je vyrobena z technic

Popis produktu On Running Hoodie M 11900343

PodkategorieMikiny s kapucí, bez zipu
VýrobceOn Running
KategorieOblečení
RodMuži
Sportživotní styl
Typ produktumikiny
Barvanámořnická modrá
Materiálpolyester

Na běžecké mikině M 11900343

Vlastnosti:

  • Tento klasický šatník byl přepracován stejným způsobem, jakým navrhujeme naše boty. Zcela nový vzhled oblasti stahovací šňůrky od kapuce je udržuje na místě, takže se můžete pohybovat nebo relaxovat, aniž byste byli rozptylováni.
  • Tato švýcarská mikina s kapucí je vyrobena z technické směsi recyklovaných materiálů. Díky své kvalitě a pohodlnému střihu to může být jediná mikina, kterou kdy budete chtít nosit.
  • Tato mikina s kapucí spojuje pohodlí se skutečným výkonem a umožňuje vám stylově se zahřát, ochladit nebo jen relaxovat. Regenerace je nezbytná pro všechny sportovce a jakýkoli tréninkový program, a čím lépe se budete cítit a vypadat při přípravě na další běh nebo trénink, tím efektivnější bude.

Barva:

  • námořnictvo

Materiál:

  • polyester
Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk