ON Running Track Pants M 16600335

ON Running Track Kalhoty M 16600335Vlastnosti:Tepláky. Nadčasový sportovní základ, který lze nosit jak na pódiu, tak na gauči. Plně nastavitelné, lehké a odvětrávané. Tuto klasiku jsme navrhli ve Švýcarsku, aby byla nabitá funkcemi a chytrými detaily, díky čemuž je to jediný pár, který kdy budete potřebovat.Elastický p

Popis produktu ON Running Track Pants M 16600335

PodkategorieDlouhé kalhoty
PodkategorieVolný styl
VýrobceNike
KategorieOblečení
RodMuži
Sportběh
Typ produktuKalhoty, kraťasy
BarvaBlack
Materiálbavlna

ON Running Track Kalhoty M 16600335

Vlastnosti:

  • Tepláky. Nadčasový sportovní základ, který lze nosit jak na pódiu, tak na gauči. Plně nastavitelné, lehké a odvětrávané. Tuto klasiku jsme navrhli ve Švýcarsku, aby byla nabitá funkcemi a chytrými detaily, díky čemuž je to jediný pár, který kdy budete potřebovat.
  • Elastický pas a lehká tkanina zajišťují pohodlí a volnost pohybu. Síťovaná vložka poskytuje větší prodyšnost, která pomáhá regulovat teplotu, když se zahřejete a ochladíte.
  • Skryjte nezbytnosti do čtyř prostorných kapes a upravte konečný střih pomocí stahovacích šňůrek u kotníků a pasu. Extra dlouhé zipy umožňují rychlé a snadné oblékání přes šortky a boty. Méně změn outfitu znamená více času na to, co vás během dne čeká.

Materiál:

  • polyester

Barva:

  • Černá
Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk