Reebok programmed elliptical cross trainer SL 8.0 RVSL-10811

Crossový trenažér Reebok SL 8.0 RVSL-10811 Funkce: SL 8.Naprogramovaný eliptický trenažér 0 je inovativní vybavení Reebok. Je poháněn 9 kg setrvačníkem vpředu. Díky tomu zajišťuje větší stabilitu pro všechny účastníky. Ve srovnání s eliptickými trenažéry poháněnými zadním setrvačníkem, SL 8.0 mělké a prodlužuje váš kro

Popis produktu Reebok programmed elliptical cross trainer SL 8.0 RVSL-10811

VýrobceReebok
KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
SportTraining
Typ produktuvýcvikové vybavení
Kardiová zařízeníOrbitrek

Crossový trenažér Reebok SL 8.0 RVSL-10811

Funkce:

SL 8.Naprogramovaný eliptický trenažér 0 je inovativní vybavení Reebok. Je poháněn 9 kg setrvačníkem vpředu. Díky tomu zajišťuje větší stabilitu pro všechny účastníky. Ve srovnání s eliptickými trenažéry poháněnými zadním setrvačníkem, SL 8.0 mělké a prodlužuje váš krok. To zaručuje plynulejší pohyb během cvičení.

Eliptický trenažér má speciálně navržené čtyři úrovně sklonu, které vám pomohou měnit intenzitu tréninku. Konzole s LED displejem umožňuje ovládat každý trénink a konečné statistiky. Díky pulzním senzorům na rukojeti můžete cvičit ve správné zóně srdečního rytmu. Je třeba si uvědomit, že měření pulzu pomocí senzorů / senzorů umístěných ve výrobku poskytuje přibližné (přibližné) výsledky. Zařízení není lékařským výrobkem.

Chcete-li si čas na cvičení zpříjemnit, můžete se připojit k aplikaci Reebok Fitness. Využívá Google Street View, aby vám pomohl navigovat po vybraných trasách při cvičení doma.


SPECIFIKACE ZAŘÍZENÍ:


Rozložené rozměry: 179 x 74 x 184 cm (D x Š x V)
Délka kroku: 45.6 cm
Školicí programy: 16
Úrovně odporu: 24
Úrovně svahu: 4
LED displej
Kompatibilita s aplikací Reebok Fitness
Měření pulsu: senzory na rukojeti
Hmotnost zařízení: 90.95 kg
Hmotnost setrvačníku: 9 kg
Hmotnost setrvačníku v setrvačnosti: 11.75 kg
Doplňková výbava: transportní kolečka, držák na láhev, reproduktory, ventilátor, držák na tablet
Maximální hmotnost uživatele: 130 kg

Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk