Thermal bags 604366

Vlastnosti:Sada termálních vaků na jídlo bude perfektní na víkendový výlet, houbaření, rybaření, lesní výlety nebo delší výlety autem.Je určen k ukládání teplých a studených nápojů a jídel.Potraviny zabalené v termosáčku si zachovají svěžest, teplotu a chuť mnohem déle.Sada se skládá ze dvou tašek, které můžete podle p

Popis produktu Thermal bags 604366

VýrobceAnother
KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
SportCestovní ruch / Outdoor
Typ produktusáčku
BarvaBlack
Materiálsyntetický materiál

Vlastnosti:

  • Sada termálních vaků na jídlo bude perfektní na víkendový výlet, houbaření, rybaření, lesní výlety nebo delší výlety autem.
  • Je určen k ukládání teplých a studených nápojů a jídel.
  • Potraviny zabalené v termosáčku si zachovají svěžest, teplotu a chuť mnohem déle.
  • Sada se skládá ze dvou tašek, které můžete podle potřeby používat zaměnitelně.



  • Větší z tašek má tři vyztužené stěny a jednu měkkou, takže při nošení na rameni vám nebude způsobovat nepohodlí. Na přední straně je další kapsa na zip, do které se vejde příbor nebo dokonce malý talíř. Vak má kapacitu 25 litrů. To znamená, že do něj můžete snadno vložit více jídla, když se chystáte na výlet. Kromě ramenního popruhu má taška také rukojeti pro pohodlné nošení.

  • Všechny strany menší tašky jsou měkké, takže ji lze snadno složit a uložit. Má kapacitu 10 litrů a je ideální pro balení snídaně pro děti do školy.

  • Další využití termálního vaku je, když každý den jdete do práce, školy nebo univerzity. Když do něj zabalíte jídlo, máte záruku, že vydrží déle čerstvé.



    TECHNICKÁ DATA:

    Větší rozměry tašky: 32 x 22 x 36 cm (D x Š x V)

    Další rozměry kapsy na zip: 26 x 22 cm (Š x V)

    Menší rozměry tašky: 20 x 20 x 21 cm (D x Š x V)

    Černá barva

    Kapacita: 25 + 10 l

    Záruka: 2 roky






Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk