Tinder with whistle and compass Macgyver 101231

Tinder s píšťalkou a kompasem bude fungovat ve všech podmínkách, ve kterých se ocitneme. Je odolný a odolný proti chladu, smáčení a olejům. Tinder je jedním z nejdůležitějších prvků každého přežití nebo skautského tábora. Třením magnetorové tyče magnetem se vytvoří jiskry při teplotě asi 3000 stupňů, což vám umožní zap

Popis produktu Tinder with whistle and compass Macgyver 101231

KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
SportCestovní ruch / Outdoor

Tinder s píšťalkou a kompasem bude fungovat ve všech podmínkách, ve kterých se ocitneme. Je odolný a odolný proti chladu, smáčení a olejům. Tinder je jedním z nejdůležitějších prvků každého přežití nebo skautského tábora. Třením magnetorové tyče magnetem se vytvoří jiskry při teplotě asi 3000 stupňů, což vám umožní zapálit dříve připravené ohně. Součástí pazourku je píšťalka, kterou lze použít v nouzových a krizových situacích. Na magnetu je pravítko a otvírák na láhve. Prut je připevněn na dřevěné rukojeti s malým kompasem na konci.

Specifikace:

Délka: 12,5 cm
Píšťalka v ceně
Pohodlná rukojeť
Bar se směsí železa a ceru
Teplota jisker kolem 3000 ° C
Funguje, i když je mokrý

MacGyver vám dá to, co každý cestovatel potřebuje. Víkend v lese, rybaření nebo turistika v horách - MacGyver je pro vás. Značka byla vytvořena z vášně pro cestování, trávení aktivního času v přírodě a hlavně z lásky k přežití. Díky širokému výběru multifunkčních nástrojů, nožů, seker a seker vyrobených z odolných materiálů můžete dělat téměř cokoli - od zapálení ohně po stavbu chaty.

MacGyver není jen vybavení pro manipulaci v terénu - najdete také amatérské pruty s příslušenstvím, baterkami a světlomety, lampami a dalekohledy. Nemusíte se obávat, že nemáte kam sbalit své vybavení - MacGyver vyjde, aby vás potkal. Taktické batohy MacGyver jsou odolné a extrémně funkční tašky, které dokonale ladí s lesním prostředím.

Na co čekáš? Jděte ven na svět.

Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk