Training parachute, running VSC-R10CB HS-TNK-000005205

Cvičný padák, běžící VSC-R10CB HS-TNK-000005205Bez ohledu na disciplínu, ať už jde o běh, fotbal nebo basketbal – ve všech případech se padák VSC-R10CB během tréninku osvědčí.Při běhu vytváří padák odpor, díky kterému závodník zvyšuje efektivitu rychlostního tréninku a zároveň rozvíjí vhodnou techniku běhu.Padák VSC-R1

Popis produktu Training parachute, running VSC-R10CB HS-TNK-000005205

PodkategoriePříslušenství pro autobusy
VýrobceAnother
KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
SportFotbal, trénink
Typ produktuDalší příslušenství
BarvaBlack
MateriálNylon

Cvičný padák, běžící VSC-R10CB HS-TNK-000005205

Bez ohledu na disciplínu, ať už jde o běh, fotbal nebo basketbal – ve všech případech se padák VSC-R10CB během tréninku osvědčí.

Při běhu vytváří padák odpor, díky kterému závodník zvyšuje efektivitu rychlostního tréninku a zároveň rozvíjí vhodnou techniku běhu.

Padák VSC-R10CB je vyroben z odolného neonu , který poskytuje optimální odolnost a snižuje vibrace. Díky nastavitelnému popruhu se padák přizpůsobí potřebám uživatele a nastavitelná délka lana umožňuje měnit intenzitu cvičení.

    • Padák šitý bez panelů s popruhem, který umožňuje nastavení intenzity cvičení.
    • Měkký pas nastavitelný na suchý zip se přizpůsobí tělu, poskytuje optimální odolnost a snižuje vibrace.
    • Padák při běhu vytváří odpor. Zvyšuje efektivitu rychlostního tréninku, umožňuje rozvíjet adekvátní vytrvalost, sílu a techniku běhu.
    • Kryt je součástí

Materiál:

  • nylon

Barva:

  • Černá

Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk