A set of two benches and a table 106cm 80352

Sada pro celoživotní rekreaci se skládá ze stolu a dvou nezávislých lavic. Vyrobeno z polyethylenu o vysoké hustotě odolného vůči UV záření a práškově lakované oceli, což z něj činí ideální pro venkovní použití. Je odolný vůči skvrnám, snadno se čistí a chrání před korozí nebo rezem. Díky nezávislým lavicím je sada Lif

Popis produktu A set of two benches and a table 106cm 80352

PodkategorieTabulky
KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
SportCestovní ruch / Outdoor
Typ produktuDalší příslušenství

Sada pro celoživotní rekreaci se skládá ze stolu a dvou nezávislých lavic. Vyrobeno z polyethylenu o vysoké hustotě odolného vůči UV záření a práškově lakované oceli, což z něj činí ideální pro venkovní použití. Je odolný vůči skvrnám, snadno se čistí a chrání před korozí nebo rezem. Díky nezávislým lavicím je sada Lifetime pro volný čas snadno přepravitelná a skladovatelná.

VÝHODY

Skládací stůl a dvě nezávislé lavice
Vysoká stabilita a trvanlivost
Polyetylén o vysoké hustotě (HDPE) a ocelový rám odolný vůči slunečnímu záření a nepříznivým povětrnostním podmínkám
Odolný vůči nečistotám a snadno se čistí
Lavice připevněné ke stolu pro snadnou přepravu a skladování
2 roky záruka

TECHNICKÁ DATA

Rozměry (rozložené): 106,6 cm x 60,9 cm x 73,6 cm
Rozměry (skládaný stůl): 106,6 cm x 60,9 cm x 6,7 cm
Rozměry lavice: 93,9 cm x 21,5 cm x 42,3 cm
Maximální zatížení soupravy: 226 kg
Materiál stolu: polyethylen s vysokou hustotou (HDPE)
Horní tloušťka: 53 mm
Tloušťka lavice: 42 mm
Materiál rámu: lakovaná ocel
Průměr nohy stolu: 32 mm x 16 mm
Průměr lavice: 22 mm
Hmotnost: 14 kg
Barva stolu: mandle
Barva rámu: hnědá
Záruka: 2 roky
Stůl a lavice v souladu s normami: EN 581, EN 1728, EN 1022

KVALITA Z USA

Celoživotní produkty pocházejí z USA, což zaručuje neuvěřitelně vysokou kvalitu nabízených produktů. Společnost používá materiály nejvyšší kvality, jako je HDPE (polyethylen s vysokou odolností). Životnost jsou výrobky po mnoho let s nadprůměrnou životností a pevností. Celoživotní produkty odrážejí odhodlání a inovace, to vše při zachování kvality vlastní produktům vyráběným v USA.

CELKEM 25 LET ZKUŠENOSTI

Společnost Lifetime poskytuje produkty nejvyšší kvality více než 25 let. Společnost Lifetime byla založena v roce 1986 jako výrobce prvního přenosného basketbalového stojanu na světě, který změnil tvář tohoto sportu. Dnes je Lifetime také výrobcem skládacích stolů a židlí, kajaků, zahradního vybavení a dětských hřišť. V průběhu let si společnost získala uznání na trhu a její produkty se staly symbolem kvality, angažovanosti a inovací.

CHRÁNĚNÉ DUŠEVNÍ VLASTNICTVÍ

Celoživotní hrdost je jeho inovace, kvalita, design a výrobní proces. Produkty Lifetime jsou proto chráněny řadou patentů, ochranných známek a dalších práv duševního vlastnictví. Práva k duševnímu vlastnictví uznávají jedinečnost inovací produktu Lifetime a poskytují ochranu před porušením těchto práv. Celoživotní svědomí vynucuje všechny činy porušující jeho práva duševního vlastnictví. Seznam patentů zde.

Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk