Ball hedgehog for massage Spokey 920943

MASÁŽNÍ KOULE SPOKEY GRESPI Vytvořte si s námi domácí posilovnu. Vybavení, které nabízí Spokey, vám pomůže zůstat fit, tvarovat postavu a rozvíjet zdravé návyky. Sada masážních míčků Spokey Grespi II je ideální pro stimulaci oběhu, boj proti celulitidě a během protistresových cvičení. Uvolňují svalové napětí a podporuj

Popis produktu Ball hedgehog for massage Spokey 920943

Podkategoriejiný
VýrobceSpokey
KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
SportTraining
Typ produktuvýcvikové vybavení
Kardiová zařízenístrojky

MASÁŽNÍ KOULE SPOKEY GRESPI

Vytvořte si s námi domácí posilovnu. Vybavení, které nabízí Spokey, vám pomůže zůstat fit, tvarovat postavu a rozvíjet zdravé návyky. Sada masážních míčků Spokey Grespi II je ideální pro stimulaci oběhu, boj proti celulitidě a během protistresových cvičení. Uvolňují svalové napětí a podporují regeneraci pokožky.

KVALITNÍ

Stanovujeme vysoké standardy pro naše zařízení, a proto se snažíme při výrobě používat materiály nejvyšší kvality.

POHODLÍ

Sada obsahuje 4 míčky různé tvrdosti, což vám umožní vybrat si podle vašich potřeb a očekávání. Kuličky jsou zabaleny do pohodlné síťoviny, kterou lze úspěšně použít pro další skladování a přepravu.

TECHNOLOGIE

Kuličky jsou vyrobeny z odolného, nenasákavého PVC materiálu. Díky tomu se snadno udržují v čistotě.

OSUD

Ideální pro cvičení kdekoli. Jsou ideální pro boj s celulitidou, stimulaci oběhu a při protistresových cvičeních. Uvolňují svalové napětí a podporují regeneraci pokožky. Doporučeno pro úbytek svalů, poruchy oběhu, metabolické poruchy.

parametry

průměr: 65 mm
rozdílné barvy
materiál: pvc

Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk