Bicycle gloves Meteor Full FX10 23389-23392

< str > < s str A n s t y l E = " F Ó n t - F A m i l y : A r i A l helvetica, sans-serif; font-size: 10pt; "> CYCLING GLOVES METEOR FULL FX10 Model FX10 je produkt z nové řady cyklistických rukavic známých a oceňovaných značkou Meteor. Byly navrženy pro lidi, kteří tráví čas aktivně. Kromě svého profesionálního v

Popis produktu Bicycle gloves Meteor Full FX10 23389-23392

VýrobceMeteor
KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
Typ produkturukavice
BarvaBlack
< str > < s str A n s t y l E = " F Ó n t - F A m i l y : A r i A l helvetica, sans-serif; font-size: 10pt; "> CYCLING GLOVES METEOR FULL FX10

Model FX10 je produkt z nové řady cyklistických rukavic známých a oceňovaných značkou Meteor. Byly navrženy pro lidi, kteří tráví čas aktivně.

Kromě svého profesionálního vzhledu se vyznačují také kvalitním zpracováním. Pro výrobu vnější vrstvy byla použita Softshellová membrána, která zaručuje ochranu před chladem a větrem v chladnějších dnech a zároveň poskytuje nadprůměrnou prodyšnost materiálu.

Vnitřní strana je vybavena sedmi gelovými vložkami, které absorbují nárazy a chrání před zraněním, aniž by se snížila pružnost rukavic.

Oblast palce je vyztužena speciální náplastí, která chrání před nadměrným tlakem v citlivé oblasti.

Technologie dotykového bodu se používá na špičkách ukazováčku a palce - speciální materiál, který vám umožňuje ovládat dotyková zařízení bez sejmutí rukavic.

Neuvěřitelně pohodlné a dobře vybavené rukavice zajišťují udržení teploty ruky i za nepříznivých povětrnostních podmínek, aniž by byla omezena svoboda pohybu.

Tento model ochrání vaše ruce po mnoho sezón během různých forem cyklistických aktivit.

Funkce:

Materiál:

    • polyamid

    • polyester

    • nylon.

Velikosti (měly by být vybrány měřením obvodu ruky bez palce):

    • S: 17 - 19,5 cm

    • M: 19,5 - 22 cm

    • L: 22 - 24,5 cm

    • XL: 24,5 - 27 cm

    • XXL: 27 - 29,5 cm.

Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk