Jump rope Reebok RARP-12011

Vlastnosti: Švihadlo Reebok vám pomůže posílit svaly a zlepšit vaši kondici. Díky odolnému materiálu zůstane po dlouhou dobu bez opotřebení. Švihadlo je navrženo tak, aby jeho vlasec prořezával vzduch a vytvářel minimální odpor. Díky tomu můžete snadno ovládat rytmus svých cvičení. Švihadlo je vybaveno jednoduchým me

Popis produktu Jump rope Reebok RARP-12011

PodkategorieLana
VýrobceReebok
KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
SportTraining
Typ produktuvýcvikové vybavení
BarvaČerná, Červená

Vlastnosti:

  • Švihadlo Reebok vám pomůže posílit svaly a zlepšit vaši kondici. Díky odolnému materiálu zůstane po dlouhou dobu bez opotřebení. Švihadlo je navrženo tak, aby jeho vlasec prořezával vzduch a vytvářel minimální odpor. Díky tomu můžete snadno ovládat rytmus svých cvičení.

  • Švihadlo je vybaveno jednoduchým mechanismem pro nastavení délky pro přizpůsobení výšce uživatele. Jeho maximální délka je 280 cm. Aerodynamicky střižené rukojeti jsou pokryty protiskluzovým materiálem, který poskytuje stabilnější úchop a výrazně zlepšuje komfort používání.

  • Skákání přes švihadlo je cvičení, které se po desetiletí široce používá ke zvýšení vytrvalosti, rychlosti a obratnosti. Trénink zvyšuje tepovou frekvenci, flexibilitu a celkovou kondici těla. Pomocí švihadla posílíte svaly nohou, rukou, hýždí a břicha. Skákáním nejen spálíte kalorie, zbavíte se zbytečných kilogramů a zlepšíte vzhled postavy, ale také pozitivně ovlivníte výkonnost svého těla, protože oběhový systém dostane více kyslíku.



    TECHNICKÁ DATA:

  • Nastavitelná délka: max. 280 cm

  • Barva lana: červená

  • Barva rukojetí: černá

  • Délka rukojeti: 12.7 cm

  • Materiál: PVC, PP

  • Záruka: 2 roky



    REEBOK JE JEDINEČNÉ FITNESS VYBAVENÍ

    Být aktivní a užívat si sport ovlivní tělo i mysl. Díky použití nejnovějších technologií a jedinečnému designu vybavení a příslušenství Reebok vás každý trénink přiblíží k dosažení vašeho cíle.

    Reebok jde nad rámec toho, že vám poskytuje tréninkové produkty nadprůměrné kvality.

    Dokonale sladěné materiály, spolehlivost a inovace designu zajistí, že když si vyberete produkty Reebok, budete se z nich těšit po mnoho let.

Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk