Macgyver headlamp strong Expert 800LM 102274

Expertní světlomet je velmi silný venkovní světlomet. Světlo vychází z 10 W / 800 lm diod LED, díky čemuž svítilna dosahuje až 200 metrů, což umožňuje vynikající osvětlení i v nejtemnějších podmínkách. Napájeno 4 AA bateriemi umístěnými ve speciální nádobě na zadní straně hlavy. Dva nastavitelné elastické pásky umožňuj

Popis produktu Macgyver headlamp strong Expert 800LM 102274

PodkategorieSvětla
KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
SportCestovní ruch / Outdoor

Expertní světlomet je velmi silný venkovní světlomet. Světlo vychází z 10 W / 800 lm diod LED, díky čemuž svítilna dosahuje až 200 metrů, což umožňuje vynikající osvětlení i v nejtemnějších podmínkách. Napájeno 4 AA bateriemi umístěnými ve speciální nádobě na zadní straně hlavy. Dva nastavitelné elastické pásky umožňují pohodlné nošení. Díky nastavitelným řemínkům může být světlomet nošen na klobouku nebo přilbě, přičemž se ujistěte, že světlomet neklesne ani se nepohybuje.

Při výběru světlometu musíme přemýšlet o tom, kde a kdy jej použijeme nejčastěji.

Nejprve věnujte pozornost jeho jasu vyjádřenému v lumenech (lm). Čím vyšší hodnoty, tím jasnější je světlo.
Kromě výkonu je další důležitou věcí dosah svítilny, tj. Jak daleko světelný paprsek osvětluje prostor.
Také věnujte pozornost životnosti baterie. Tyto informace poskytuje výrobce jako výdrž baterie baterky s nepřetržitým osvětlením.
Stává se, že výše uvedené parametry u několika produktů jsou velmi podobné, takže stojí za to prozkoumat další výhody, tj. Schopnost nabíjení, snímač pohybu, další popruh na hlavu, který zabrání pádu atd.

SPECIFIKACE:

10W LED
3 světelné režimy
Množství světla: 80 lumenů
Dosah: 200 metrů
Baterie: 4 x AA
Doba osvětlení: 2-3 hodiny
2 elastické popruhy na hlavu
voděodolný


MacGyver vám dá to, co každý cestovatel potřebuje. Víkend v lese, rybaření nebo turistika v horách - MacGyver je pro vás. Značka byla vytvořena z vášně pro cestování, trávení aktivního času v přírodě a hlavně z lásky k přežití. Díky širokému výběru multifunkčních nástrojů, nožů, seker a seker vyrobených z odolných materiálů můžete dělat téměř cokoli - od zapálení ohně po stavbu chaty.

MacGyver není jen vybavení pro manipulaci v terénu - najdete také amatérské pruty s příslušenstvím, baterkami a světlomety, lampami a dalekohledy. Nemusíte se obávat, že nemáte kam sbalit své vybavení - MacGyver vyjde, aby vás potkal. Taktické batohy MacGyver jsou odolné a extrémně funkční tašky, které dokonale ladí s lesním prostředím.

Na co čekáš? Jděte ven na svět.

Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk