Lumi ski helmet marine / gray

METEOR LUMI SKI HELMET Funkce: Lyžařská přilba je nejnovějším modelem přileb METEOR. Poskytuje vynikající ochranu hlavy a zaručuje vysoký komfort i při delších cestách. Má originální a stylový design, který osloví náročnější uživatele. Funguje to perfektně během zimních aktivit. Lehký design a aerodynamický tvar zaj

Popis produktu Lumi ski helmet marine / gray

VýrobceMeteor
KategoriePříslušenství
RodMuži ženy
SportZimní sporty
Typ produktuDalší příslušenství
Barvamodrá

METEOR LUMI SKI HELMET

Funkce:

  • Lyžařská přilba je nejnovějším modelem přileb METEOR. Poskytuje vynikající ochranu hlavy a zaručuje vysoký komfort i při delších cestách. Má originální a stylový design, který osloví náročnější uživatele. Funguje to perfektně během zimních aktivit.
  • Lehký design a aerodynamický tvar zajišťují maximální pohodlí. Plášť je vyroben z vysoce roztažitelného polystyrenu EPS, absorbuje všechna napětí vznikající při pádu. Ochranný účinek přilby je způsoben strukturou materiálu, ze kterého byla vyrobena - obsahuje nespočet mikroskopických vzduchových pórů. Další výhodou tohoto řešení není namáčení vodou a potem.
  • Používání teplé, měkké a příjemné na dotek, odnímatelné podšívka se šesti otvory a dvěma pruhy ventilační sítě zaručuje velmi pohodlné používání přilby. Pro ještě větší pohodlí uživatele se nepoužívá odnímatelný, měkký kryt na popruhu pro nastavování brady a odnímatelné chrániče sluchu.
  • Přilba je vybavena 4   otvory pro konstantní cirkulaci vzduchu kolem hlavy a odvod tepla - systém AIR FLOW. Dostatečné větrání chrání pokožku hlavy před nadměrným pocením.
  • Jednoduché a rychlé nastavení velikosti je možné díky systému HEAD LOCK, tj. Vícestupňovému kroužku s plynulým nastavením obvodu, který usnadňuje nastavení a pomáhá dokonale přizpůsobit přilbu hlavě. Jednou rukou ji můžete během několika sekund upravit pomocí malého knoflíku na zadní straně přilby.
  • Materiál vnějšího pláště: ABS
  • Absorpční materiál uvnitř: EPS
  • Certifikát - produkt splňuje požadavky evropské normy CE EN1077
Velikost Obvod Hmotnost
S 53-55 cm 488 g
M 55-58 cm 538 g

Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk