Oakley Encoder Strike Vented Ns M Glasses 0OO9235-92350339

Vlastnosti:Sluneční brýle Oakley® Encoder Strike Vented jsou skvělým modelem, který skvěle vypadá a vyznačuje se vysokou kvalitou zpracování.Tyto značkové brýle účinně chrání před škodlivými účinky slunečních paprsků a budou dobře fungovat s různými typy stylizací.Brýlové čočky se speciální technologií Oakley Prizm™ v

Popis produktu Oakley Encoder Strike Vented Ns M Glasses 0OO9235-92350339

Podkategorieglasses
VýrobceOakley
KategoriePříslušenství
RodMuži
SportTriathlon
Typ produktuDalší příslušenství
BarvaPink

Vlastnosti:

  • Sluneční brýle Oakley® Encoder Strike Vented jsou skvělým modelem, který skvěle vypadá a vyznačuje se vysokou kvalitou zpracování.
  • Tyto značkové brýle účinně chrání před škodlivými účinky slunečních paprsků a budou dobře fungovat s různými typy stylizací.
  • Brýlové čočky se speciální technologií Oakley Prizm™ v tomto modelu poskytují zvýšený kontrast a zlepšenou intenzitu barev.
  • Každý typ barvy na čočky Prizm™ má také další vlastnosti související se specifickými vnějšími podmínkami a typy aktivity.
  • Tyto brýle jsou vybaveny čočkami Prizm™ Field, což znamená, že jsou navrženy tak, aby vám pomohly jasně vidět přihrávající míč v baseballových nebo kriketových zápasech.
Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk