On Running Movement Shorts M 16500474

Na běžecké kraťasy M 16500474Vlastnosti:Díky technologii rychlého schnutí a odvodu potu jsou šortky navrženy tak, aby vás udržely v suchu i při těch nejnáročnějších trénincích. Navrženo pro udržení vysoké úrovně pohodlí, můžete provádět všechny své pohyby, ať už trénujete nebo cestujete.Jak jejich název napovídá, tyto

Popis produktu On Running Movement Shorts M 16500474

PodkategorieŠortky
PodkategorieVolný styl
Výrobceadidas
KategorieOblečení
RodMuži
Sportběh
Typ produktuKalhoty, kraťasy
BarvaŠedá / stříbrná
Materiálpolyester

Na běžecké kraťasy M 16500474

Vlastnosti:

  • Díky technologii rychlého schnutí a odvodu potu jsou šortky navrženy tak, aby vás udržely v suchu i při těch nejnáročnějších trénincích. Navrženo pro udržení vysoké úrovně pohodlí, můžete provádět všechny své pohyby, ať už trénujete nebo cestujete.
  • Jak jejich název napovídá, tyto šortky jsou jako stvořené pro ty, kteří se rádi pohybují. Užijte si neomezený pohyb bez ohledu na to, jak tvrdě trénujete, díky vysoce pružné látce. Stejný měkký materiál jako naše mikina vám zajistí pohodlí po celý den.
  • Ať už cestujete s malým zavazadlem nebo si chcete zabalit trochu víc, naše kraťasy Movement mají velké kapsy se zapínáním na patent, takže své věci můžete bezpečně uložit. K dispozici je dokonce skrytá síťovaná kapsa na telefon s kroužkem na klíče, aby byly vaše cennosti v bezpečí.

Materiál:

  • polyester

Barva:

  • Šedá
Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk