Picnic flat folded set 106 cm 80424

Celoživotní piknikové sady vám poskytují další prostor k jídlu, posezení a trávení času venku. Jsou vyrobeny z polyethylenu o vysoké hustotě s ochranným povlakem proti UV záření a práškovou ocel. Stoly a lavice jsou odolné vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám, mají také zvýšenou odolnost proti nárazům. Jsou odolněj

Popis produktu Picnic flat folded set 106 cm 80424

KategoriePříslušenství
RodMuži, ženy, děti
SportCestovní ruch / Outdoor

Celoživotní piknikové sady vám poskytují další prostor k jídlu, posezení a trávení času venku. Jsou vyrobeny z polyethylenu o vysoké hustotě s ochranným povlakem proti UV záření a práškovou ocel. Stoly a lavice jsou odolné vůči nepříznivým povětrnostním podmínkám, mají také zvýšenou odolnost proti nárazům. Jsou odolnější než dřevěné stoly, jsou také nenáročné na údržbu a snadno se čistí. A co je nejdůležitější, piknikové sady Lifetime jsou při složení úplně ploché, což usnadňuje jejich skladování.

Sada obsahuje stůl a dvě nezávislé lavice
Deska stolu a sedadla vyrobená z odolného HDPE, obsahují UV inhibitory
Po složení je sada plochá (lavice skryté v horní části stolu)
Rám a nohy stolu jsou opatřeny práškovým nástřikem, který chrání před korozí, korozí a mechanickým poškozením
Snadné a bezpečné skladování, složení a rozložení, údržba a používání
Vysoká stabilita a trvanlivost
Odolný vůči nečistotám a snadno se čistí

VÝHODY

Odolné povrchy HDPE: lehké, pevné, odolné vůči nečistotám, s UV inhibitory
Zesílené rohy: navrženy pro nejvyšší odolnost a pevnost, aby se zabránilo nárazům při nárazu
Ochranné překrytí na nohou: speciální překrytí na nohách stolu a lavic chrání zemi před poškrábáním a poškozením, absorbuje otřesy a eliminuje problém přilepování nohou k zemi nebo trávě
Práškově lakovaný ocelový rám: Práškový povlak zajišťuje odolnost proti korozi za všech povětrnostních podmínek, což umožňuje použití soupravy uvnitř i venku.

TECHNICKÁ DATA

Rozměry stolu (rozložené): 106,6 cm x 60,9 cm x 73,6 cm
Rozměry (skládaný stůl): 106,6 cm x 60,9 cm x 8,9 cm
Tloušťka stolu: 53 mm
Rozměry lavice (rozložené): 93,9 cm x 21,5 cm x 42,3 cm
Průměr lavice: 22 mm
Tloušťka lavice: 42 mm
Nohy stolu: 32 mm x 16 mm
Materiál stolu a sedák: polyethylen s vysokou hustotou
Deska stolu a barva sedadla: hnědá
Materiál rámu: lakovaná ocel
Nastavené rozměry (složené): 106,6 cm x 60,9 cm x 8,9 cm
Určeno pro 4 osoby
Hmotnost sady: 14 kg
Maximální zatížení stolu: 362 kg
Maximální zatížení lavice: 226 kg
2 roky omezená záruka

KVALITA Z USA

Celoživotní produkty pocházejí z USA, což zaručuje neuvěřitelně vysokou kvalitu nabízených produktů. Společnost používá materiály nejvyšší kvality, jako je HDPE (polyethylen s vysokou odolností). Životnost jsou výrobky po mnoho let s nadprůměrnou životností a pevností. Celoživotní produkty odrážejí odhodlání a inovace, to vše při zachování kvality vlastní produktům vyráběným v USA.

CELKEM 25 LET ZKUŠENOSTI

Společnost Lifetime poskytuje produkty nejvyšší kvality více než 25 let. Společnost Lifetime byla založena v roce 1986 jako výrobce prvního přenosného basketbalového stojanu na světě, který změnil tvář tohoto sportu. Dnes je Lifetime také výrobcem skládacích stolů a židlí, kajaků, zahradního vybavení a dětských hřišť. V průběhu let si společnost získala uznání na trhu a její produkty se staly symbolem kvality, angažovanosti a inovací.

CHRÁNĚNÉ DUŠEVNÍ VLASTNICTVÍ

Celoživotní hrdost je jeho inovace, kvalita, design a výrobní proces. Produkty Lifetime jsou proto chráněny řadou patentů, ochranných známek a dalších práv duševního vlastnictví. Práva k duševnímu vlastnictví uznávají jedinečnost inovací produktu Lifetime a poskytují ochranu před porušením těchto práv. Celoživotní péče důsledně vymáhá všechny činy porušující jeho práva duševního vlastnictví. Seznam patentů zde.

Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk