T-shirt On Running Performance-T W 20200238

Tričko On Running Performance-T W 20200238Vlastnosti:Performance-T byl navržen ve Švýcarsku, aby podporoval běh na nejvyšší úrovni. Obsahuje směs technologicky vyspělých látek ve zjednodušeném střihu pro výjimečnou lehkost. Kompletně podlepené a bezešvé, zdá se, že se nic nenosí. Ochrana, kterou potřebujete, ve stylu,

Popis produktu T-shirt On Running Performance-T W 20200238

PodkategorieTrička
VýrobceOn Running
KategorieOblečení
RodŽeny
Sportběh
Typ produktukošile
Barvahnědá
Materiálpolyester
Délka rukávuShirts with sleeves

Tričko On Running Performance-T W 20200238

Vlastnosti:

  • Performance-T byl navržen ve Švýcarsku, aby podporoval běh na nejvyšší úrovni. Obsahuje směs technologicky vyspělých látek ve zjednodušeném střihu pro výjimečnou lehkost. Kompletně podlepené a bezešvé, zdá se, že se nic nenosí. Ochrana, kterou potřebujete, ve stylu, který bude chtít každý.
  • Zůstaňte znatelně svěží během běhu i po něm díky lehkým, pot odvádějícím a rychleschnoucím tkaninám Performance-T. Přední strana odolná proti roztržení je navržena tak, aby chránila, sušila a chránila. Záda jsou vybavena vysoce prodyšnou síťovinou regulující vlhkost pro osvěžující proudění vzduchu a neomezený běh.
  • Performance-T je vyrobena tak, aby běžela, když je teplo. Je vyrobena z nejlepších materiálů ve své třídě, aby vám poskytla vedoucí funkci v závodě tam, kde ji potřebujete. Užijte si efektivní výkon, který se necítí jako nic, ale dá vám všechno.

Materiál:

  • polyester

Barva:

  • hnědý
Naposledy navštívené
adidas ORIGINALSadidasAsicsCrazy BoardCrocsHANNAHInov-8MeteorMICOMizunoNew BalanceNikePumaRDXSalomonSkechersUnder Armour
CZ
cz
SK
sk